22Bet prezanton lloje të reja bastesh

Lajme

2022-10-05

22Bet është ndër platformat më të njohura ndërkombëtare të basteve sportive në internet, e licencuar globalisht në më shumë se 150 vende. Popullariteti i tij buron nga forcat e shumta, duke përfshirë shërbimet premium të kujdesit ndaj klientit, veçoritë e besueshme të sigurisë, ndërfaqen tërheqëse dhe intuitive të përdoruesit, pajtueshmërinë universale, bonuset tërheqëse dhe pagesat e shpejta. 

22Bet prezanton lloje të reja bastesh

Një përmbledhje e detajuar e ofruesit të basteve që nxjerr në pah të gjitha veçoritë e tij mund të gjendet këtu. 22 Bast kohët e fundit ka bërë një hap më tej për të ndihmuar në rritjen e popullaritetit të perandorisë së lojërave të fatit duke rritur numrin e llojeve të basteve që ato ofrojnë përtej basteve sportive në internet.

Sipas menaxhmentit të 22Bet, rritja e numrit të llojeve të basteve ndihmon për t'u siguruar që të gjithë lojtarët e mundshëm mund të kenë akses në një lloj basti që ata janë më të njohur ose preferojnë ta përdorin, duke plotësuar kështu nevojat e të gjithëve. Qëllimi kryesor për kompaninë është të ofrojë sa më shumë lloje bastesh. Ato ofrojnë qindra lloje bastesh për pothuajse çdo gjë që mund të parashikohet. Disa nga llojet e reja të basteve të prezantuara kohët e fundit janë theksuar më poshtë.

Bastet e motit

Gjuajtësit tani mund të vënë baste parash në parashikimet e tyre se si do të jetë moti në ditë të caktuara në orare të caktuara. 22Bet e ka kufizuar atë në parashikimet për leximet e temperaturës në aeroporte të caktuara ndërkombëtare. Kështu, një lojtar mund të vë bast në intervalin në të cilin do të jetë temperatura në një aeroport të caktuar në një kohë të caktuar. Gama e temperaturës janë të paracaktuara, ku secili ka shanse të ndryshme.

Lloji i basteve tashmë ka fituar shumë popullaritet në mesin e lojtarëve, të rinj dhe me përvojë. Kjo është kryesisht për shkak të asaj se sa e lehtë është të vendosni baste për motin. Gjetja e informacionit mbi parashikimet e motit është gjithashtu relativisht e lehtë. Megjithatë, nuk ka asnjë mënyrë absolute për të ditur se cila do të jetë temperatura e saktë në një kohë të ardhshme në një aeroport të caktuar. E vetmja negative është se gjasat për temperaturat më të mundshme të parashikuara janë zakonisht të ulëta.

Bastet e çmimeve

22Bet tani i lejon lojtarët të bastojnë në programe të ndryshme të Çmimeve, duke përfshirë çmime muzikore, çmime filmash, çmime Nobel, Oscars dhe shumë të tjera. Ekzistojnë disa opsione bastesh për llojin e bastit. Gjuajtësit mund të bastojnë se kush do të nominohet, kategoritë në të cilat do të nominohen, kush do të fitojë çmime të specifikuara, e kështu me radhë.

Në shumicën e basteve të çmimeve, parashikimet janë zakonisht më të drejtpërdrejta, sepse veprat që mund të kenë bërë kandidatë të veçantë mund të jenë të jashtëzakonshme. Megjithatë, nuk ka gjithmonë garanci se kush do të fitojë, veçanërisht nëse rezultatet mbështeten në votat e publikut. Kjo i bën bastet e çmimeve ndër llojet më emocionuese të ofruara nga 22Bet. Zakonisht paraqiten pothuajse të gjitha ceremonitë kryesore të çmimeve në mbarë botën.

Bastet e emisioneve televizive

Një nga llojet më inovative dhe më të diskutueshme të basteve të ofruara nga 22Bet është në shfaqje televizive. Për këtë, lojtarët duhet të vënë bast mbi parashikimet e tyre në lidhje me atë që do të ndodhë në një shfaqje televizive të caktuar herën tjetër që të transmetohet. Tregjet e basteve janë zakonisht të ndryshme në varësi të natyrës së shfaqjes. Shumica e Bastet e shfaqjeve televizive të ofruara në 22Bet janë ato që përfshijnë sfida dhe shfaqje lojërash. Kjo sepse rezultatet e të tilla nuk mund të ndikohen në asnjë mënyrë, qoftë edhe nga producentët e emisioneve televizive, duke u siguruar që bastet të jenë të drejta për të gjitha palët.

Bastet e politikës

Prezantoi edhe 22Bet bast për politikë, e cila po fiton popullaritet relativisht shpejt. Bastet për politikën janë relativisht të lehta. Gjuajtësit duhet vetëm të parashikojnë politikanin që do të fitojë zgjedhjet nga ato që ofrohen në tregjet e basteve. Tregjet e basteve përfshijnë rezultatet e zgjedhjeve për disa vende në Amerikë dhe Evropë.

Sipas kompanisë, nuk ka pasur asnjë problem ligjor në lidhje me ofrimin e tregjeve të basteve në politikë. Megjithatë, kjo është në kundërshtim me atë që kishin parashikuar shumë ekspertë. Ata gjithashtu nuk publikojnë statistikat mbi bastet e bëra në politikë për t'u siguruar që të mos gabohen me sondazhet e opinionit. Punonjësit e lojërave, veçanërisht fillestarët, preferojnë bastet mbi politikën pasi mund të mbështeten në sondazhet zyrtare të opinionit për të bërë parashikime në vend që të bëjnë të gjithë punën kërkimore të nevojshme për të marrë vendime të informuara.

Opinionet e lojtarëve mbi llojet e reja të basteve

Ka pasur reagime të ndryshme nga përdoruesit e 22Bet në lidhje me shtimin e llojeve të shumta të basteve në faqen e basteve. Disa përdorues ishin të pakënaqur kryesisht sepse opsionet e shumta e bëjnë konfuze dhe kërkon shumë kohë për të përcaktuar se cilin bast duhet vënë. 

Megjithatë, shumica e përdoruesve i mirëpritën shtesat, duke deklaruar se të kesh më shumë lloje bastesh rrit shanset e tyre për të marrë baste të përshtatshme që funksionojnë mirë me strategjitë e tyre. Përveç kësaj, faqet më të besueshme të renditjes së basteve kanë renditur gjithashtu 22Bet më lart për shkak të qindra llojeve të basteve që ofron tani.

Libërbërësit online të 22Bet kanë bërë gjithashtu një punë të shkëlqyer me ndërfaqen e përdoruesit për të siguruar që navigimi të jetë i shpejtë dhe i lehtë. Pra, lojtarët mund të gjejnë llojet e tyre të dëshiruara të basteve vetëm me disa klikime, pavarësisht nëse përdorin një kompjuter desktop apo pajisje celulare. Të gjitha kategoritë janë rregulluar mjeshtërisht dhe janë të aksesueshme direkt nga faqja kryesore. Burime të ndryshme tregojnë se 22Bet është ende duke punuar në shtimin e më shumë llojeve dhe tregjeve të basteve duke u zgjeruar ende në më shumë vende.

Lajmi i fundit

Kush do të bëhet Famerët e Sallave të Bejsbollit në 2023?
2022-11-30

Kush do të bëhet Famerët e Sallave të Bejsbollit në 2023?

Lajme