Tenis tavoline

Çdo bastist atje e di se bastet e pingpongut mund të jenë një mënyrë fantastike për të fituar para shtesë. Tregu i basteve të pingpongut nuk është aq i gjerë dhe kompleks sa ai i basteve të futbollit, por ka fansa; shumë prej tyre, në fakt.

Nuk është çudi që kaq shumë njerëz po kërkojnë këshilla ose strategji për bastet sportive për t'i ndihmuar ata të vendosin baste më të informuara dhe të mposhtin librat sportiv. Pra, çfarë përfshin bastet në këtë sport? Ky postim hedh një vështrim pikërisht në atë.

Tenis tavoline
Faqet më të mira të basteve të pingpongut

Faqet më të mira të basteve të pingpongut

Bastet e pingpongut janë një zhvillim i kohëve të fundit. Ndoshta fillimisht u konsiderua si një mundësi reale në vitet nëntëdhjetë, por vetëm rreth viteve 2000 bastet e pingpongut u bënë më të zakonshme dhe më të pranuara.

Rritja e librave sportive në internet ka qenë e rëndësishme që bastebërësit e pingpongut po bëhen kaq të njohur në ditët e sotme. Në veçanti, kjo është për shkak se faqet e basteve sportive ofrojnë tregje në të gjitha turnet e rëndësishëm të pingpongut dhe shumë të vogla konkurse.

Faqet më të mira të basteve të pingpongut
Si të bastni në pingpong: hapat që duhen ndjekur

Si të bastni në pingpong: hapat që duhen ndjekur

Procesi i basteve të pingpongut është po aq i thjeshtë sa është për çdo sport tjetër. Hapi i parë është të regjistroheni për një libër sportiv dhe të bëni një depozitë. Pasi kjo të ketë ndodhur, një lojtar mund të;

  • Zgjidhni një ndeshje pingpong për të bastuar
  • Shfletoni librat sportiv të pingpongut dhe zgjidhni bastin që duan të vënë
  • Vendosni se sa para duan të rrezikojnë në këtë bast të veçantë
  • Konfirmoni bastin
Si të bastni në pingpong: hapat që duhen ndjekur
Cilat baste të pingpongut janë të disponueshme?

Cilat baste të pingpongut janë të disponueshme?

Gama e basteve të pingpongut nuk është e madhe në krahasim me sportet e tjera, por ka ende disa tregje interesante për të eksploruar. Basti më popullor deri tani është tregu fitues i ndeshjes - kush do ta fitojë ndeshjen? Ka edhe baste të tjera, duke përfshirë sa vijon:

  • Totalet: Ky treg bastesh është i disponueshëm për pothuajse të gjitha ndeshjet e pingpongut. Është një bast për numrin total të pikëve që do të shënohen në një ndeshje pingpong, dhe mund të jetë ose mbi ose nën totalin e setit.
  • Handikap: Ky lloj basti ofrohet kur një lojtar konsiderohet favorit mbi tjetrin. Basti i handikapit i jep lojtarit të dobët një fillim për ta bërë ndeshjen më emocionuese dhe konkurruese për adhuruesit e basteve të pingpongut.
Cilat baste të pingpongut janë të disponueshme?
Kuptimi i shanseve të basteve të pingpongut

Kuptimi i shanseve të basteve të pingpongut

Si me çdo sport tjetër, pingpong shanset e basteve llogariten nga librat sportiv për të realizuar fitim. Libërbërësit do të vendosin shanset e tyre, të cilat mund të mos jenë të njëjta me ato të ofruara nga faqet e tjera. Kjo për shkak se ata marrin parasysh një sërë faktorësh kur vendosin shanset e tyre, duke përfshirë sa vijon:

Forma aktuale e lojtarëve

Kjo është veçanërisht e rëndësishme për bastet e pingpongut në internet, pasi një lojë e keqe mund të nënkuptojë lehtësisht diferencën midis fitimit dhe humbjes së një basti.

Konkurs

Konkurrenca mund të ketë një rol jetik për të luajtur kur bëhet fjalë për shanset e basteve të pingpongut. Për shembull, nëse dy lojtarë janë jashtëzakonisht afër për sa i përket aftësive dhe aftësive, ndeshja e tyre mund të përfundojë me shanse shumë më të balancuara sesa do të ishin në rrethana të tjera.

Kuptimi i shanseve të basteve të pingpongut
Turne të pingpongut

Turne të pingpongut

Disa turne janë më të rëndësishëm se të tjerët, dhe kjo reflektohet në shanset e basteve të pingpongut. Turnetë më prestigjioze do të kenë shanse më të larta, pasi janë më të vështira për t'u fituar. Kjo për shkak se ata tërheqin më shumë talente të basteve të pingpongut, duke përfshirë lojtarët yje që zakonisht konsiderohen të preferuar.

Me shumë faktorë që hyjnë në lojë për sa i përket gjasave, lojtarët duhet të kërkojnë në internet këshilla për bastet sportive. Kjo do t'i ndihmojë ata të kuptojnë më mirë shanset në mënyrë që të marrin vendime më të informuara kur bëhet fjalë për bastet e pingpongut.

Turne të pingpongut