Politika e Përgjithshme

Politika e privatësisë

Ne e kuptojmë se mbledhja e detajeve dhe informacionit nga përdoruesit tanë është e detyrueshme, por jemi gjithashtu të vetëdijshëm për rëndësinë e sigurisë së përdoruesve tanë. Ne në BettingRanker, përdorim vetëm informacionin minimal që është i rëndësishëm për ne që të kemi.

Përdoruesit që vizitojnë faqen e internetit të BettingRanker pranojnë të bien dakord me kushtet e kushteve të politikave tona të privatësisë dhe të skedarëve të skedarëve. Në këtë politikë mund të lexoni se për çfarë përdorim informacionin e përdoruesve tanë.

Nëse një përdorues nuk pajtohet me këtë politikë të privatësisë ose nuk dëshiron që ne të përdorim çdo lloj informacioni të dhënë nga përdoruesi, ai është i lirë të ndalojë përdorimin e faqes sonë të internetit. BettingRanker rezervon të drejtën për të ndryshuar këtë Politikë të Privatësisë. Të gjithë përdoruesit e kësaj faqeje pranojnë çdo ndryshim në politikat tona kur përdorin faqen tonë të internetit.

Politika e kukive

Kjo politikë e cookie-ve zbatohet për bettingranker.com, si dhe domene të tjera që lidhen me markën. Për të siguruar funksionimin normal të kësaj faqe interneti, ne përdorim cookie. Këto cookie nuk ruajnë asnjë lloj informacioni personal ose detaje rreth përdoruesit. Cookies tona mund të çaktivizohen në çdo kohë duke i çaktivizuar ato në cilësimet e shfletuesit. Megjithatë, pas çaktivizimit të cookies mund të shkaktojë një humbje të funksionit mbi faqen e internetit.

Cookies të përdorura në këtë sajt

Google Analytics - Ky është një mjet optimizimi i marketingut që ne po përdorim për mbledhjen e informacionit të përgjithshëm rreth përdoruesve pasi të jenë në faqen tonë të internetit. Ky mjet ndihmon për të parë se cilat faqe vizitojnë përdoruesit dhe për sa kohë qëndrojnë në faqen tonë të internetit. Vini re se Google Analytics nuk ruan kurrë informacione private.

Matomo - Ky është një mjet optimizimi i marketingut që është shumë i ngjashëm me atë për të cilin përdoret Google Analytics. Matomo mbledh informacione të përgjithshme rreth përdoruesve që na ndihmojnë të optimizojmë faqen e internetit të BettingRanker.

Zonat publike të sitit

Kini kujdes të zbuloni çdo detaj personal në ndonjë nga faqet tona të internetit të tjera. Informacioni i dhënë nga një përdorues në një zonë publike të faqes do të bëhet informacion publik.

Detajet dhe informacionet personale të vendosura në çdo zonë publike të internetit, si forume ose biseda të drejtpërdrejta, mund të përdoren nga operatorë të palëve të treta. Kjo mund të rezultojë që të merrni mesazhe dhe reklama të padëshiruara.

Komunikimi

Nëse keni dhënë të dhëna personale më parë, BettingRanker mund t'ju dërgojë informacione herë pas here në lidhje me faqen tonë të internetit, ose herë pas here për shërbime të palidhura.

Nëse kjo ju duket e papërshtatshme, mund të ndaloni së dërguari mesazhe nga BettingRanker në çdo kohë. Ju mund të refuzoni të na jepni detaje kur ne kërkojmë informacion, ose mund të hiqni veten nga ndonjë nga listat e kontakteve.

Sigurohuni që fjalëkalimi dhe detajet e llogarisë tuaj të jenë gjithmonë të sigurta. Asnjëherë mos i ndani detajet e llogarisë tuaj me askënd dhe kini parasysh se dhënia e informacionit personal në internet mund të mos jetë e sigurt për t'u bërë.