Natalie Turner

Natalie Turner

Publisher

Biography

Futja e Natalie në botën e basteve ishte përmes pasioneve të të atit për garat me kuaj. Ajo shpejt e gjeti veten të tërhequr jo vetëm nga garat, por edhe nga numrat pas tyre. Ky pasion u shndërrua në një profesion pasi ajo u fut thellë në anën e biznesit të basteve sportive, duke çuar përfundimisht në lindjen e BettingRanker. Mantra e saj, "Suksesi në baste nuk ka të bëjë vetëm me fat; ka të bëjë me zgjedhje të informuara", është reflektues i etikës së platformës.

Politika e Përgjithshme
2021-11-23

Politika e Përgjithshme

Ne e kuptojmë se mbledhja e detajeve dhe informacionit nga përdoruesit tanë është e detyrueshme, por jemi gjithashtu të vetëdijshëm për rëndësinë e sigurisë së përdoruesve tanë. Ne në BettingRanker, përdorim vetëm informacionin minimal që është i rëndësishëm për ne që të kemi.

Faqet më të mira të basteve online në Shqipëri 2024
2021-09-21

Faqet më të mira të basteve online në Shqipëri 2024

Çfarë mund të jetë më emocionuese sesa të shikosh sporte? Bast mbi to, sigurisht! Kush do të fitojë një ngjarje sportive nuk dihet plotësisht. Dhe, pavarësisht se cilat janë shanset që një ekip të fitojë, gjithmonë mund të ndodhë diçka për t'i prishur ato shanse. Në bastet sportive, mund të keni një shans të mirë për të fituar dhe më pas të keni një mërzitje totale.