Libërbërësit më të mirë 10 Jeton për 2024

Operatorët e basteve sportive online janë të përkushtuar të ofrojnë listën më të mirë të metodave bankare në faqet e tyre të arkës. Nga ana tjetër, tifozët e basteve sportive në internet po kërkojnë kuleta elektronike të besueshme për të plotësuar llogaritë e tyre të basteve. Jeton është një nga gjeneratat më të reja të kuletave elektronike dhe është relativisht i lehtë për t'u përdorur. Ai bashkon shpikjet e avancuara të pagesave për të krijuar zgjidhje të përshtatshme dhe të arritshme.

Për më tepër, ai vjen me protokolle të forta sigurie që janë të dëshirueshme për lojërat e fatit në internet. Të mësoni se si të përdorni këtë metodë pagese do të ishte një hap i shkëlqyeshëm për çdo lojtar bastesh sportiv që kërkon një përvojë optimale me bastet me para të vërteta. Hapat e nevojshëm për të filluar bastet online me Jeton do të shpjegohen së shpejti.

Libërbërësit më të mirë 10 Jeton për 2024
Rreth JetonitSi të bëni një depozitë në JetonSi të bëni një tërheqje me JetonSiguria dhe siguria në JetonOpsionet e mbështetjes së klientit Jeton
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Rreth Jetonit

Rreth Jetonit

Jeton është një shërbim pagesash me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, në pronësi të Uris London Limited. Ai kontrollohet nga Autoriteti i Sjelljes Financiare FCA i Mbretërisë së Bashkuar. Libërbërësit Jeton u lejojnë klientëve të tyre të kryejnë transaksione me deri në 27 monedha të mbështetura nga ky portofol elektronik. Meqenëse shërbimi mbulon mbi 200 vende dhe dhjetëra mënyra pagese, ai tërheq një numër të konsiderueshëm lojtarësh kumari nga i gjithë bordi.
Përveç Mbretëria e Bashkuar, shërbimet e pagesave Jeton përdoren gjerësisht në Tajlandë, Australi, Hong Kong, Zvicër, Finlandë, Turqi, Maltë, Bullgari, Kanada, Norvegji, Spanjë dhe Brazil, ndër të tjera.

Rreth Jetonit
Si të bëni një depozitë në Jeton

Si të bëni një depozitë në Jeton

Kur bast në sport, një sportist zgjedh mënyrën më të preferuar për të bërë një depozitë në Jeton. Për më tepër, ata mund të bëjnë transaksione në çdo kohë me ose pa një llogari bankare ose kartë krediti. Kjo për shkak se ata kanë shumë mënyra pagese për të zgjedhur nga një portofol i vetëm, duke përfshirë kuletat e tjera elektronike dhe kriptovalutat si Bitcoin. Ata mund të përdorin fonde nga një portofol Jeton ose kartë Jeton.

Jeton Wallet është një portë e plotë e pagesave elektronike e disponueshme në një aplikacion celular dhe mund të përdoret kudo dhe kurdo. Karta Jeton shitet në dyqanet zyrtare të internetit dhe në tregjet e rishitësve në tokë. Mund të rimbushet me shuma që variojnë nga 10 € deri në 250 €. Pra, lojtarët që duan të depozitojnë me Jeton Card mund të paguajnë deri në 10 € dhe deri në 10,000 € në ditë, por do të zbatohen kushtet e rezervimit.

Si të plotësoni një depozitë në Jeton

Procesi i mëposhtëm mund të kryhet nëpërmjet një pajisjeje celulare ose kompjuterit desktop.

Hapi 1: Financimi i një portofoli/karte Jeton

Ka shumë mënyra për të ngarkuar një llogari në Jeton: transferim direkt bankar, kuleta elektronike, pagesa celulare, pagesa me kartë krediti dhe karta debiti.

Hapi 2: Hyrja në një Bookmaker Jeton

Librat sportive më të besueshme për lojtarët evropianë pranojnë sot pagesat e Jetonit. Shumica e sajteve kërkojnë që lojtarët të identifikohen me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim.

Hapi 3: Përzgjedhja e Jetonit si metodë e depozitimit

Faqja e pagesave të çdo faqe interneti të basteve në internet ka një faqe bankare ku lojtarët shkojnë për të financuar llogaritë e tyre të lojërave të fatit. Ky seksion paraqet mënyra të ndryshme pagese. Jetoni figuron në listën e kuletave elektronike.

Hapi 4: Përfundimi i transaksionit

Kur lojtari zgjedh Jeton për depozitim, ai do të drejtohet në një faqe të re pop-up për t'u identifikuar në llogarinë e tij Jeton. Këtu ata duhet të zgjedhin mes pagesës me kartë, transferit bankar ose kartës Jeton. Përpunuesi i pagesave kërkon që përdoruesi të zgjedhë monedhën e tij dhe të vendosë shumën që dëshiron të dërgojë.

Tarifa e konvertimit të monedhës dhe afati kohor do të shfaqen përpara paraqitjes së detajeve. Transferimi është zakonisht i menjëhershëm dhe ekziston një mundësi për të anuluar një transaksion të fundit përmes skedës "Aktiviteti i llogarisë".

Si të bëni një depozitë në Jeton
Si të bëni një tërheqje me Jeton

Si të bëni një tërheqje me Jeton

Pasi të ketë fituar një jackpot, lojtari duhet së pari të kontrollojë nëse Jetoni është i disponueshëm për tërheqje. Tërheqja e parave nga një faqe interneti bastesh në internet në një portofol Jeton nuk duhet të jetë një proces i komplikuar. Do të jetë shumë më e lehtë për të pastruar fitimet nëse lojtari ka përdorur Jeton për depozitim pasi të dhënat e tyre do të jenë ruajtur.

Është thelbësore të bashkëngjitni një llogari bankare ose një kartë bankare në një llogari në Jeton përpara se të filloni një tërheqje. Ja se si të kërkoni fitime nga një llogari bastesh sportive.

Hapi 1: konfirmimi i përshtatshmërisë

Përpara se një lojtar të tërheqë para nga një prezantues, ai duhet të jetë i vetëdijshëm për sasinë e parave që kualifikohet për një pagesë. Disa bastebërës bllokojnë fondet derisa lojtari të pastrojë kërkesat e basteve ose rikthimin e bonusit. Për shembull, llogaria mund të lexojë një bilanc prej 1000 dollarësh, por ndoshta vetëm 500 dollarë kualifikohen për t'u tërhequr pa penalitet.

Hapi 2: Verifikimi

Reklamuesit shpesh verifikojnë identitetin e fituesit të çmimit përpara se të lëshojnë para në kuletat e tyre Jeton. Verifikimi i një kërkese për tërheqje nuk duhet të zgjasë shumë.

Hapi 3: Fillimi i kërkesës për tërheqje

Një kërkesë për tërheqje dërgohet nga faqja ose skeda e parave të gatshme, e njohur gjithashtu si arkëtari. Këtu lojtari fut shumën që dëshiron të nxjerrë nga llogaria e tij e basteve sportive.

Hapi 4: arkëtimi me Jeton

Libërbërësi do t'i kërkojë lojtarit të specifikojë një mënyrë pagese. Në këtë hap, lojtari zgjedh Jeton dhe jep ID-në e llogarisë së tij Jeton. Ata duhet të zgjedhin opsionin "Paguaj me portofol" dhe të konfirmojnë detajet përpara se t'i dorëzojnë ato.

Është mirë të theksohet se llogaritë e librave sportiv Jeton janë subjekt i limiteve të tërheqjes, kështu që çdo lojtar duhet t'i kontrollojë ato përpara se të kërkojë një pagesë. Zakonisht, lojtarët marrin paratë e tyre brenda 72 orëve. Një njoftim do të shfaqet në aplikacionin Jeton menjëherë pasi paratë të arrijnë te pronari i ligjshëm. Ky shërbim është pa pagesë.

Si të bëni një tërheqje me Jeton
Siguria dhe siguria në Jeton

Siguria dhe siguria në Jeton

Bastet sportive nuk duhet të shqetësohen për sigurinë e detajeve të tyre financiare kur bëjnë transaksione në ndonjë libër sportiv Jeton. Jeton është plotësisht i licencuar dhe mbikëqyrur nga FCA e Mbretërisë së Bashkuar, e cila është e njohur për procedurat strikte të verifikimit të identitetit. Duke qenë i miratuar nga FSA, shërbimi është i certifikuar me Nivelin 1 DЅЅ, i cili përfshin kontrolle të plota të identitetit, mbrojtje të avancuar të murit të zjarrit dhe autenticitet të transfertave monetare. Kjo do të thotë që të gjitha të dhënat e transmetuara përmes faqes së internetit dhe aplikacionit Jeton janë shumë të koduara. E njëjta gjë vlen edhe për libralidhësit e besueshëm Jeton, të mbështetur gjithashtu me enkriptim SSL.

Gjatë një procesi transferimi monetar, Jeton i merr klientët përmes vërtetimit me 2 faktorë. Ekziston gjithashtu një protokoll KYC ku përdoruesit duhet të dorëzojnë dokumente jetike si ID dhe dëshmi të vendbanimit. Këto dhe shumë masa të tjera të mbrojtjes nga mashtrimi, si kodi CVV dhe Touch ID, ndihmojnë në mbrojtjen e të dhënave të basteve sportive në internet.

Duke marrë parasysh që Jeton punon me shumë shërbime pagesash me reputacion, ai u siguron klientëve besueshmërinë. Jeton gjithashtu kërkon pajtueshmëri nga ana e basteshkruesve në mënyrë që kompania të mund të mbajë licencat e operimit. Kështu, ofruesi i pagesave është partner me faqet e basteve sportive që i janë nënshtruar kontrolleve rigoroze të sigurisë për të mbrojtur klientët nga financimi kundër terrorizmit dhe pastrimi i parave.

Siguria dhe siguria në Jeton
Opsionet e mbështetjes së klientit Jeton

Opsionet e mbështetjes së klientit Jeton

Agjentët e Jeton-it për kujdesin ndaj klientit janë shumë të përgjegjshëm, të ditur dhe të sjellshëm. Ato mund të aksesohen përmes disa kanaleve të kontaktit, përkatësisht:

  • Bisedë aktive e drejtpërdrejtë
  • Mbështetje me email
  • Shërbimi ndaj klientit VIP
  • Faqe FAQ

Meqenëse Jeton synon klientë nga vende të ndryshme, faqja e internetit është e disponueshme në shumë gjuhë nga anglishtja, frëngjishtja, kineze, italishtja, gjermanishtja, portugeze, japonisht, turqisht, spanjisht, bullgarisht, polonisht dhe hungarisht. Në mënyrë të ngjashme, përfaqësuesit e klientëve mund të kalojnë në gjuhë të ndryshme, në varësi të vendit të origjinës së klientit.

Jeton përdor adresa të ndryshme emaili për pyetje të përgjithshme, pyetje biznesi, çështje të pajtueshmërisë, klientë të rregullt dhe anëtarë VIP. Përveç kësaj, një faqe e detajuar FAQ është në dispozicion për të gjitha llojet e pyetjeve. Ai mbulon fusha kryesore si si të filloni, verifikimin dhe sigurinë, pagesat me kartë, portofolin Jeton, tërheqjet dhe depozitat. Çdo pyetje ka një lidhje që të çon në një faqe të ndryshme me shpjegime të hollësishme.

Opsionet e mbështetjes së klientit Jeton
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi

Të rejat e fundit

1xBet ju fton të bëni një depozitë në Jeton dhe të merrni 30% kthim parash
2023-07-25

1xBet ju fton të bëni një depozitë në Jeton dhe të merrni 30% kthim parash

Jeni anëtar i regjistruar i 1xBet? Nëse jo, atëherë po humbisni shumë argëtim. Ky libër sportiv i licencuar nga Curacao ka një listë të gjatë ofertash bonusesh që synojnë lojtarët e kazinove në internet dhe bastorët sportivë. Çuditërisht, është një nga markat kryesore në mbarë botën.