Samuel O'Reilly

Samuel O'Reilly

Expert

Biography

Duke u rritur në qytetin e qetë të Dubbo-s, pasioni i Samuelit për numrat gjeti thirrjen e tij të vërtetë kur hasi në lojëra online në Sydney. Me kalimin e viteve, ai përmirësoi aftësitë e tij analitike dhe filloi të ndante njohuritë e tij përmes udhëzuesve dhe rishikimeve. Angazhimi i tij ndaj zanatit e ka kthyer atë në një emër të njohur në botën e kazinove online. Citimi i tij i preferuar? "Fat është ajo që ndodh kur përgatitja takohet me mundësinë." - Seneka

Bet Online