Studios ELK të fituara nga lojërat shkencore

Lajme

2022-01-26

2021 ka qenë një vit interesant për komunitetin e basteve sportive online. Ishte një kohë që kompanitë të rikuperoheshin nga pandemia Covid. Turnetë që u anuluan një vit më parë janë rikthyer. Kjo i ka lejuar lojtarët të vendosin shumë më shumë baste. Kumarxhinjtë mund të përdorin Rankuesi i basteve për të gjetur basteshkruesit idealë. 

Studios ELK të fituara nga lojërat shkencore

Ky vit ka parë gjithashtu disa marrëveshje të profilit të lartë brenda industrisë. Një nga më të fundit është blerja e ELK Studios nga Scientific Games Corporation. Pyetja është, si do të ndikojë kjo në bastet sportive në internet për një person mesatar?

Lëvizja duket të jetë pozitive. Lojërat shkencore kërkuan përmbajtjen e ELK-së për të vënë në qoshe tregjet amerikane dhe kanadeze. Fokusi i tyre kryesor është tani shpërndarja e iGames me cilësi të lartë brenda këtij rajoni. Në të njëjtën kohë, marrëveshja me siguri do të rrisë pozicionin e kompanisë si një ofrues i shquar i përmbajtjes në Evropë dhe në Mbretërinë e Bashkuar.

Rreth ELK Studios

ELK Studios fillimisht u krijua në Stokholm. Ka një histori të gjatë të krijimit të titujve të vlerësuar nga kritikët. Më të fundit janë fokusuar në lojërat celulare. Kjo është për shkak të një ndryshimi në shijet e kumarxhinjve modernë. Nëse Games Scientific Games kërkon të krijojë aplikacione të reja të basteve sportive në të ardhmen e afërt, ato ka të ngjarë të marrin gjithashtu një qasje të parë në celular.

Barry Cottle, presidenti i Lojërave Shkencore, deklaroi se blerja tregon përkushtimin e firmës ndaj aftësive ndër-platformë. Kjo sugjeron që as tifozët e basteve të bazuara në shfletues në internet nuk do të humbasin. Ai vazhdoi të vlerësojë ekipin e brendshëm në ELK Studios. Një nga qëllimet e marrëveshjes është të kombinojë përmbajtjen e tyre të rangut të lartë me ekosistemin OpenGaming për të cilin janë të njohura Games Scientific Games.

E ardhmja e ELK Studios

Gjëja kryesore është se lojtarët amerikanë, kanadezë, evropianë dhe britanikë së shpejti do të jenë në gjendje të përjetojnë përfitimet e kësaj sinergjie. Do të jetë një lajm emocionues për klientët që tashmë janë fansa të të dy markave. Lojërat shkencore do të marrin më shumë një rol marketingu. Ndërkohë, ELK planifikon të vazhdojë të punojë në mënyrë të pavarur në lëshimet e ardhshme të softuerit.

Ata që shqetësohen se kjo do të shkaktojë shumë ndryshime, ka të ngjarë të mos shqetësohen. Prej disa vitesh të dy kompanitë tashmë kanë punuar së bashku. Kjo marrëveshje thjesht sinjalizon një forcimin e partneritetit. Sipas një CEO në Scientific Games, zhytja dhe loja tërheqëse janë duke u theksuar.

Sidoqoftë, duhet të theksohet gjithashtu se ELK kryesisht bën lojëra në faqet e kazinosë. Në fakt, një deklaratë e fundit shprehu entuziazëm për lëshimet e reja të lojërave elektronike. Softueri i tyre nuk thekson aftësitë e basteve sportive.

Është e mundur që partneriteti të zhvendoset drejt këtij tregu në të ardhmen e afërt. Firmat e lojërave të fatit po përpiqen gjithmonë të plotësojnë nevojat e publikut për lojërat e fatit. Bastet sportive janë jashtëzakonisht të njohura. Nëse Games Scientific Games e vëren këtë, ata mund të ngarkojnë ELK të punojë në softuer të bazuar në sport. Është gjithashtu e drejtë të thuhet se ka disa mbivendosje midis dy llojeve të lojërave të fatit. Një person mund të kënaqet duke luajtur lojëra elektronike dhe duke bërë baste sportive. Mbetet për t'u parë nëse Games Scientific dhe ELK do të përfundojnë duke u ushqyer të dyjave.

Lajmi i fundit

Zgjedhja e faqeve më të mira të basteve të basketbollit
2022-09-28

Zgjedhja e faqeve më të mira të basteve të basketbollit

Lajme