Samiti i SBC i CEI në Ukrainë - Qendra e ardhshme Botërore e Teknologjisë së Lojërave të Fatit

Lajme

2021-10-08

Ethan Tremblay

Muajt e ardhshëm Samiti i SBC i CIS, i ofruar nga Parimatch, u krijua për të treguar potencialin e Ukrainës në qendrën tjetër të madhe ndërkombëtare të teknologjisë së angazhimit dhe lojërave të fatit.

Samiti i SBC i CEI në Ukrainë - Qendra e ardhshme Botërore e Teknologjisë së Lojërave të Fatit

Ukraina është një nga temat qendrore të serisë së konferencave dhe tregtisë, e cila do të shohë deputetët e operatorëve, furnitorëve, bashkëpunëtorëve, investitorëve dhe rregullatorëve të takohen në Qendrën Ndërkombëtare të Konventave Parkovy Kiev më 13 tetor.

Një përmbledhje e sektorit të iGaming në Ukrainë

Vendimi i qeverisë së Ukrainës për legalizimin e lojërave të fatit ka hapur një treg të ri, potencialisht të madh për operatorët kryesorë, por ky komb me më shumë se 40 milionë banorë ka rekomanduar gjithashtu ndeshjet e ofruesve të teknologjisë.

Në të kaluarën, kostot më të ulëta të punës së kompanive të teknologjisë së lartë në Ukrainë kanë qenë bujë, por kjo nuk është më arsyeja kryesore pse kompanitë ndërkombëtare zgjedhin të krijojnë R & D dhe të mbështesin atje.

Vendi ka një popullsi shumë të trajnuar dhe universitetet e tij kanë një pranim prej 16,000 të diplomuarve të rinj çdo vit. Ajo është tashmë fuqia punëtore më e madhe e kualifikuar e IT në Evropën Qendrore dhe Lindore. 

Ukraina ka jo vetëm stafin e kualifikuar të nevojshëm për të mbështetur rritjen e kompanive teknologjike dhe zhvillimin e produkteve teknologjike, por tregu është gjithashtu i përgatitur për të tërhequr investime dhe për të njohur potencialin për krijimin ekonomik dhe të fuqisë punëtore të ofruar nga industria e angazhuar.

SBC Summit CIS është mjedisi ideal për të mësuar më shumë rreth mundësive për operatorët ndërkombëtarë, ofruesit e teknologjisë, lojërat dhe studimet e investitorëve në Ukrainë. Anton Kuchukhidze, president i një prej partnerëve strategjikë të eventit, deklaron se vendi tashmë është në rrugën e duhur për t'u bërë një qendër ekselence për këtë sektor.

Disa fjalë nga Anton Kuchukhidze

Ai tha: "Ukraina tani do të pretendojë publikisht ambiciet e saj për t'u bërë një qendër IT për industrinë e lojërave të fatit. Kur tregu i lojërave të fatit "u mbyll" në Ukrainë, kishte shumë kompani të ndryshme teknologjike që zgjodhën të punonin për kompanitë perëndimore. E shkëlqyeshme. softuer të prodhuar, platforma të shumta IT dhe zgjidhje të ndryshme online. Prandaj, Ukraina ka qenë prej kohësh e njohur në botën e lojërave të fatit.

Tani, pas legalizimit, CEO dhe përfaqësues të të njëjtave kompani filluan të flasin për punën e tyre. Rreth 10 deri në 15 nga markat më të mëdha të lojërave në botë kanë pasur tashmë zyra që kanë krijuar produktet e tyre dhe kanë ndihmuar që operacionet e saj në mbarë botën të kënaqen. “Pra, asgjë nuk ndryshon asgjë. 

Ukraina fillon ta çojë atë në domenin publik. Përveç kësaj, këto kompani të huaja janë të lidhura në nivel kombëtar, brenda dhe ligjërisht, tani ata flasin hapur për ekipet e tyre IT. Prandaj, Ukraina tashmë ka një pozicion mjaft të fortë, për të ofruar veten si një qendër për të krijuar zgjidhje teknike për lojërat e fatit. "

Axhenda e konferencës GOS të samitit të SBC ofron sesione që përfshijnë problemet që lidhen drejtpërdrejt me operacionet e bazuara në Ukrainë dhe Evropën Lindore, duke përfshirë "dhënien e mundësisë për baste dhe lojëra elektronike në Ukrainë", "Një investim në të ardhmen, rekrutim dhe mbajtje", dhe "Rritja e CIS si një qendër globale e teknologjisë iGaming"

Çfarë rezervon e ardhmja?

Delegatët mund të presin gjithashtu përmbajtjen e sponsorizimit sportiv, ndryshimet në ligjet e taksave të kafshëve të egra në Ukrainë, mundësitë e krijuara nga ndryshimet rregullatore në CIS dhe Evropën Lindore, rritjen e basteve eSport dhe strategjitë e fushatës së marketingut të suksesshëm të lokalizuar.

Pranë konferencës është një ekspozitë në të cilën do të shihni 20 furnitorë kryesorë që tregojnë risitë më të fundit dhe një ngjarje "Night Networking" në vendndodhje elegante në Kiev.

Lajmi i fundit

Kuptimi i çmimit fillestar në bastet sportive
2022-09-14

Kuptimi i çmimit fillestar në bastet sportive

Lajme