Gjithçka që duhet të dini rreth: Betting Picks

Nëse keni treguar interes për bastet sportive, termi "zgjedhje bastesh" është diçka që hasni rregullisht. Zgjedhjet e basteve sportive mund të gjenden në të gjithë internetin, ato i referohen çdo sporti dhe çdo opsioni të caktuar të lojës që mund të gjeni në librin e sporteve.

Marrëveshja e vërtetë është të gjesh kë dëshiron të ndjekësh dhe kujt mund t'i besosh. Disa nga këto zgjedhje bastesh janë falas, por ka shumë që e konsiderojnë veten ekspertë në zgjedhjet e basteve sportive dhe po shesin zgjedhjet e tyre.

Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Çfarë është një zgjedhje e basteve sportive?

Çfarë është një zgjedhje e basteve sportive?

Zgjedhjet e basteve sportive janë lojëra dhe sugjerime të rekomanduara se si të vendosni një bast në një ngjarje sportive specifike.

Pse të përdorni zgjedhjet e basteve sportive?

Ka shumë fat në bastet sportive, por ajo që në fakt e bën këtë lojë të ndryshme nga një llotari apo kazino e zakonshme, është fakti se ju mund t'i kushtoni vëmendje detajeve dhe të merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet në mënyrë që të mund të vendosni një bast më të sigurt në lojën tuaj. zgjedhje sportive.

Librat sportive ofrojnë shumë ngjarjet sportive ju mund të bastni dhe lojëra të ndryshme të cilat jo çdo lojtar i kupton. Duke ndjekur zgjedhjet e basteve, mund t'ju shërbehen të gjitha informacionet dhe detajet e vogla që shpesh bëjnë dallimin midis fitimit ose humbjes së një basti.

Çfarë është një zgjedhje e basteve sportive?
Si të zgjidhni zgjedhjet e duhura të basteve?

Si të zgjidhni zgjedhjet e duhura të basteve?

Ka shumë zgjedhje bastesh në internet dhe është e rëndësishme të vendosni se cilat prej tyre ia vlen të ndiqni. Kur po përpiqeni të vendosni se cilat zgjedhje bastesh janë të duhurat për ju, mund të filloni duke kontrolluar burimin e zgjedhjeve të basteve dhe statistikat dhe parimet aktuale të përdorura për sigurimin e tyre.

Nëse ju kërkohet të paguani për zgjedhjet e basteve, kjo nuk do të thotë se keni shanse më të mira për të fituar bastin tuaj. Por në të njëjtën kohë, nëse burimi që kërkon para për të dhënë një bakshish bastesh, ka një histori të dukshme dhe transparente të zgjedhjeve të mëparshme, vlerësimeve pozitive dhe statistikave, atëherë, kjo mund të jetë zgjedhja e duhur.

Si të zgjidhni zgjedhjet e duhura të basteve?
Si funksionojnë zgjedhjet e basteve?

Si funksionojnë zgjedhjet e basteve?

Arsyeja kryesore pse ndiqni zgjedhjet e basteve dhe vendosni një bast është të fitoni para, por nuk ka asnjë garanci që ndjekja e një të tillë do t'ju çojë atje. Nga zgjedhjet e basteve mund të presësh një krahasim të gjasave nga libra të ndryshëm sportiv në internet në të njëjtën lojë, lojëra të detajuara, statistika të ekipit dhe lojtarëve, raporte të lëndimeve, rezultate kokë më kokë dhe shumë detaje që do të bëjnë një lloj udhëzuesi bastesh sportive që mund të përdorni.

Marrja e të gjithë informacionit për një lojë specifike kërkon kohë dhe kërkon njohuri të plotë të burimeve të besueshme. Duke ndjekur zgjedhjet e basteve, ju keni akses më të lehtë në të gjitha këto pa investuar shumë kohë.

Si funksionojnë zgjedhjet e basteve?
A ia vlen të ndiqni zgjedhjet e basteve?

A ia vlen të ndiqni zgjedhjet e basteve?

Nëse çmimi është i duhuri për ju, atëherë, po, ia vlen të ndiqni zgjedhjet sportive. Ka ekspertë të besueshëm në treg që ofrojnë zgjedhje bastesh me kërkime të plota dhe përvojë pas tyre. Gjithashtu, jini të vetëdijshëm se do t'ju duhet të jeni të durueshëm për të qenë përfundimisht fitimprurës.

Një burim i besueshëm i zgjedhjeve të basteve mund të ofrojë deri në 70% rekord fitues dhe nëse keni gjetur një burim me një rekord afër atij, ky është ai që duhet ndjekur. Çdo premtim për një rekord më të lartë afatgjatë është pothuajse i pamundur dhe çdo gjë shumë më e ulët se kaq nuk ia vlen të ndiqet.

A ia vlen të ndiqni zgjedhjet e basteve?
Cilat janë zgjedhjet dhe parashikimet falas?

Cilat janë zgjedhjet dhe parashikimet falas?

Zgjedhjet dhe parashikimet falas janë baste dhe sugjerime të rekomanduara që mund t'i ndiqni kur vendosni bast. Gjëja e mirë për këto është fakti se ato janë falas dhe nuk keni shpenzime për të hyrë në këto zgjedhje dhe parashikime. Shumica e ekspertëve ofrojnë zgjedhje dhe parashikime bastesh falas dhe ato për të cilat duhet të paguani.

Ato falas nuk do të thotë domosdoshmërisht se nuk janë aq të mira sa ato për të cilat duhet të paguani. Ekspertët përdorin të njëjtin proces të krijimit të një zgjedhjeje dhe parashikimi, diferenca mund të jetë në lidhje me shanset ose përqindjen e fitimit në një sport të caktuar ose ligë.

Cilat janë zgjedhjet dhe parashikimet falas?
Për çfarë janë të mira zgjedhjet dhe parashikimet falas?

Për çfarë janë të mira zgjedhjet dhe parashikimet falas?

Një gjë që duhet të keni në mendje është se ju duhet të ndiqni burime të caktuara të zgjedhjeve falas të basteve për të marrë në fakt një pamje nëse ajo është e mirë apo jo. E mira e këtyre zgjedhjeve është se në thelb mund ta bëni këtë pa pasur shpenzime për të ndjekur zgjedhjet.

Pas një kohe, do të keni një pasqyrë të saktë nëse ai burim i zgjedhjeve të basteve falas është i vlefshëm apo jo. Nëse jeni fillestar në këtë industri, ndjekja e zgjedhjeve falas të basteve mund t'ju mësojë gjithashtu se çfarë është e rëndësishme për të vërtetuar përpara se të vendosni një bast në librin tuaj sportiv online.

Për çfarë janë të mira zgjedhjet dhe parashikimet falas?
Si të dini nëse ndiqni zgjedhjet e duhura të basteve falas?

Si të dini nëse ndiqni zgjedhjet e duhura të basteve falas?

Siç u përmend më lart, do t'ju duhet të jeni të durueshëm për të parë nëse ndjekja e disa zgjedhjeve falas të basteve është fitimprurëse apo jo. Mënyra më e mirë për ta bërë këtë është të mbani një regjistër të të gjitha basteve tuaja dhe rezultatit të tyre. Jepini vetes disa javë deri në një muaj për të parë numrat.

Në fillim, sigurohuni që të organizoni buxhetin tuaj që të jeni në gjendje të mbuloni bastet që dëshironi të vendosni për periudhën fillestare. Gjithashtu, mos e rritni asnjëherë shumën që keni vënë bast, veçanërisht nëse e keni humbur atë të mëparshmen.

Si të dini nëse ndiqni zgjedhjet e duhura të basteve falas?
Si mund të gjej shanset më të mira për zgjedhjet falas të basteve sportive?

Si mund të gjej shanset më të mira për zgjedhjet falas të basteve sportive?

Çdo zgjedhje bastesh ka të vetat shanset e basteve dhe këto shanse nuk janë të njëjta në çdo librari sportive në internet. Mos prisni dallime të mëdha për të njëjtat opsione bastesh, por megjithatë, ka dallime që, në fund të ditës, do t'i bëjnë fitimet tuaja eventuale më të larta në një bastevëllim specifik në internet.

Ashtu si zgjedhjet e basteve, disa nga ekspertët ofrojnë krahasimin e koeficienteve të basteve të ndryshme sportive në internet. Kjo do të thotë që në të njëjtën kohë, ju mund të zgjidhni zgjedhjen tuaj të basteve dhe të shihni se cili libër sportiv ofron shanset më të larta në zgjedhjet e zgjedhura sportive. Sigurisht, ju gjithmonë mund të bëni kërkimin tuaj, por kjo do të marrë më shumë kohë.

Si mund të gjej shanset më të mira për zgjedhjet falas të basteve sportive?
Çfarë do të thotë ndryshimet në shanset?

Çfarë do të thotë ndryshimet në shanset?

Nëse shihni krahasime të gjasave në një uebsajt të caktuar, zakonisht do të shihni nëse shanset kanë rënë ose janë rritur në orët e fundit ose një ose dy ditë. Këto lëvizje zakonisht shënohen me një shigjetë të gjelbër poshtë ose një shigjetë të kuqe lart.

Shigjeta jeshile poshtë do të thotë që shanset për zgjedhjet specifike të basteve kanë rënë që do të thotë se probabiliteti specifik i zgjedhjes së basteve është rritur, gjë që shpesh lidhet me shumën e parave ose numrin e basteve që ka pranuar libri sportiv për atë bakshish bastesh.

Shigjeta e kuqe lart do të thotë saktësisht e kundërta. Shanset e shënuara me të janë rritur që do të thotë se probabiliteti që ai bakshish të kalojë ka rënë.

Çfarë do të thotë ndryshimet në shanset?
Zgjedhjet falas të sporteve dhe bastet më të mira të ekspertëve

Zgjedhjet falas të sporteve dhe bastet më të mira të ekspertëve

Shumicën e kohës, bastet vendosin baste për fituesin e lojës që është baza e çdo ngjarje sportive që ndiqni. Shpesh, zgjedhjet e basteve sugjerojnë të vendosni një bast në opsione të ndryshme. Për zgjedhjet e basteve të futbollit, shpesh do të shihni zgjedhje mbi totalin e golave në ndeshje, mbi totalin e golave të shënuar për një nga skuadrat ose rezultatin e pjesës së parë/kohës së plotë.

Për zgjedhjet e basteve të basketbollit, zakonisht do të gjeni zgjedhje të përhapjes ose handikapit që sugjerojnë nëse disa nga dy skuadrat do të mbulojnë ose jo përhapjen ose handikapin e dhënë.

Si të bëni zgjedhjen e duhur për zgjedhjet e basteve në futboll?

Kur jeni duke vendosur se cilin tip bastesh futbolli të zgjidhni, ka disa gjëra që duhet t'u kushtoni vëmendje. Ka gara të ndryshme në të cilat një ekip luan, kështu që zakonisht, kjo bën dallimin në formacionin e tyre. Gjithashtu, duhet të kontrolloni raportin e dëmtimit dhe nëse ka lojtarë të suspenduar.

Historia ballë për ballë dhe forma e fundit për të dyja skuadrat janë gjithashtu shumë të rëndësishme kur përpiqeni të bëni një bast fitues. Gjithashtu, ju duhet të kontrolloni rekordin e ekipit kur ata luajnë në shtëpi ose në rrugë pasi ka shumë skuadra performanca e të cilave është shumë e ndryshme në varësi të vendndodhjes së lojës.

Si të bëni zgjedhjen e duhur për zgjedhjet e basteve të basketbollit?

Ashtu si në futboll, ju duhet të kontrolloni konkurrencën, raportin e dëmtimit dhe pezullimit, kokë më kokë, formën e fundit dhe vendndodhjen e lojës. Përveç kësaj, veçanërisht nëse doni të bastni në një lojë NBA, duhet të kontrolloni orarin.

Ndonjëherë skuadrat janë në udhëtim të gjatë ose luajnë ndeshjen e dytë brenda dy ditësh, gjë që shpesh bën një ndryshim të madh në rezultatin e lojës së mëposhtme.

Zgjedhjet falas të sporteve dhe bastet më të mira të ekspertëve
Pyetjet e shpeshta

Pyetjet e shpeshta

A ka ndonjë sekret për të fituar para nga bastet?

Përgjigja e shkurtër për këtë pyetje është jo. Gjëra të tilla si marrja e të gjithë informacionit, zgjedhja e zgjedhjes më të mundshme dhe menaxhimi i një buxheti janë gjëra në të cilat mund të ndikoni, por megjithatë, nuk ka asnjë sekret që do të garantojë ndonjë fitim nga bastet sportive në internet.

Në cilat ngjarje mund të bastoj?

Libërshitës të ndryshëm ofrojnë ngjarje të ndryshme. Libërësit më të njohur në internet po përpiqen të mposhtin konkurrencën dhe një nga mënyrat për ta bërë këtë është duke ofruar numrin më të madh të ngjarjeve për baste sportive në internet. Në thelb mund të vini bast për çdo sport dhe çdo ligë të caktuar në botë, nga futbolli dhe basketbolli te çiklizmi dhe shigjetat.

A mund të bastoj gjatë një ndeshjeje?

Po, shumica e libraritë ofrojnë baste të drejtpërdrejta. Kur një lojë e caktuar yjet, mund të vini bast për të ndërkohë që është ende në vazhdim, me shanset që ndryshojnë vazhdimisht duke pasur parasysh rezultatin aktual dhe të gjitha rrethanat e tjera në lidhje me lojën.

A është e mundur të fitosh para duke vënë baste në sport?

Po, ka një mundësi, por nuk është aq e lehtë sa duket në shikim të parë. Do t'ju duhet të zhvilloni një strategji dhe të keni një buxhet të mirë të cilin do ta organizoni dhe do t'ju duhet të jeni të duruar.

Pyetjet e shpeshta
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi