Libërbërësit më të mirë 10 Bank Transfer për 2024

Transfertat bankare sot shihen nga shumë njerëz si një metodë e vjetëruar e kryerjes së pagesave. Megjithatë, shumica e bankave kanë bërë hapa të mëdhenj në modernizimin e shërbimeve të tyre. Shpejtësia e transaksioneve, për shembull, është pothuajse e menjëhershme në shumë raste. Pagesat janë gjithashtu të sigurta, private dhe të sigurta. Për këto arsye, transfertat bankare janë ende metoda popullore pagese në faqet e basteve. Lojtarët e moshuar i preferojnë sepse janë më të mësuar edhe me to. Lehtësia e transaksionit është gjithashtu e dashur.

Libërbërësit më të mirë 10 Bank Transfer për 2024
Si të depozitoni përmes transfertës bankareSi të bëni një tërheqje përmes transfertës bankare
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker

Nëse keni ndërmend të përdorni transfertën bankare si metodë për të drejtuar llogarinë tuaj të basteve, nuk duhet të ndiheni të nën-shërbyer. Do të shijoni shumicën e përfitimeve që marrin përdoruesit e pagesave dixhitale dhe ndoshta disa të tjera, si rreziku i ulët i komprometimit të të dhënave tuaja.

Section icon
Si të depozitoni përmes transfertës bankare

Si të depozitoni përmes transfertës bankare

Ju mund ta lidhni llogarinë tuaj të basteve drejtpërdrejt me bankën. Sigurohuni që të mbani mend se nëse po depozitoni me transfertë bankare, duhet të jepni të gjitha detajet e nevojshme për të kryer transaksionin në mënyrë korrekte.

Kjo përfshin emrin tuaj, numrin e llogarisë dhe kodin e llojit të llogarisë bankare ku dëshironi të depozitoni fondet. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të kryer një transaksion nëpërmjet transfertës bankare.

  1. Hyni në llogarinë tuaj të basteve
  2. Klikoni në butonin "Depozitim" në krye të djathtë të ekranit të platformës
  3. Vendosni të dhënat tuaja të pagesës dhe kontrolloni ato për korrektësi
  4. Shtypni "Bëni një depozitë.
  5. Vazhdoni të konfirmoni transaksionin
  6. Depozita juaj është bërë në llogarinë tuaj të basteve

Kur kryeni një transaksion përmes bankës, sigurohuni që të përfshini të gjitha detajet thelbësore. Kjo përfshin adresën tuaj të emailit, emrin, numrin e llogarisë dhe kodin e renditjes. Disa banka kanë tarifa dinamike për transaksionet ndërkombëtare që ndryshojnë në varësi të asaj se për çfarë transferoni para ose nga. Ju mund ta shmangni këtë duke përdorur një bankë të vendosur në vendin tuaj të banimit.

Kufiri ditor i depozitave në shumicën e faqeve të basteve është deri në 2000 dollarë. Megjithatë, kjo mund të rritet pas disa transaksioneve të suksesshme.

Transferta bankare ose transferta bankare është një mënyra e sigurt e pagesës. Mund të bëhet gjithashtu nga shtëpia dhe në lëvizje me smartphone, tablet ose laptop. Për depozitat, kjo metodë është pothuajse aq e shpejtë sa transfertat dixhitale.

Si të depozitoni përmes transfertës bankare
Si të bëni një tërheqje përmes transfertës bankare

Si të bëni një tërheqje përmes transfertës bankare

Shtëpia e basteve nuk mund të kreditojë llogarinë tuaj me shumën që dëshironi të tërhiqni në një çast. Pasi të filloni një tërheqje, ata duhet të presin që pagesa të konfirmohet nga banka. Kur përdorni këtë metodë për të tërhequr fonde, përsëri sigurohuni që të dhënat tuaja të jenë të sakta përpara se të klikoni "Konfirmo tërheqjen". Kjo do të ndihmojë për të shmangur vonesat ose gabimet gjatë përpunimit.

Procedura është e njëjtë me depozitimin. Dallimi i vetëm është se, në këtë rast, duhet të shtypni "Tërheqje" në vend të "Depozitë". Gjithashtu, futni detajet e llogarisë tuaj bankare dhe ndiqni hapat për të përfunduar tërheqjen.

Zakonisht duhen nga dy deri në tre ditë pune për të marrë konfirmimin nga banka juaj se fondet janë depozituar. Kufiri ditor i tërheqjes varion nga një faqe bastesh në tjetrin dhe nga vendi në vend. Kufiri varet gjithashtu nga rregulloret e bankës suaj.

Vetëm transfertat bankare nga i njëjti emër me llogarinë tuaj janë të vlefshme dhe nuk duhet të kenë vonesa apo probleme. Edhe pse mund të dëshironi të qëndroni anonim kur regjistroheni në faqen tuaj të internetit, kjo mund të shkaktojë probleme gjatë transaksioneve.

Siç u përmend më herët, ju mund të përdorni telefonin tuaj celular për të bërë depozita dhe tërheqje me një transfertë bankare. Shumë banka ju lejojnë të kryeni transaksione përmes një shfletuesi, ndërsa të tjerat kanë aplikacione të dedikuara që i bëjnë pagesat edhe më të lehta.

Si të bëni një tërheqje përmes transfertës bankare
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi