Jacob Mitchell

Jacob Mitchell

Publisher

Biography

Me prejardhje nga bukuria bregdetare e St. Kjo dashuri për aventurën kaloi pa probleme në domenin emocionues të kazinove online. Pas përfundimit të MBA-së, ai kuptoi boshllëkun në përmbajtjen cilësore dhe u vendos në fushën e botimit të udhëzuesve të kazinove në internet. Parimi i tij udhëzues? "Rasi favorizon mendjen e përgatitur." - Louis Pasteur