Vlerësimi i librave Unibet - Languages

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% deri në 100 €
Besuar që nga viti 1997
Libri Legjendar Sportiv
Kazino fituese e çmimeve
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Besuar që nga viti 1997
Libri Legjendar Sportiv
Kazino fituese e çmimeve
Unibet is not available in your country. Please try:
Languages

Languages

Saktësia e çdo përkthimi të përdorur në bastet sportive është kritike. Mos harroni se zhargoni industrial është pothuajse i përsosur dhe duhet të përkthehet me saktësi për të shmangur keqkuptimet dhe ankesat e klientëve.

Shumë lojtarë të basteve sportive në mbarë botën e njohin dhe e shijojnë markën e Unibet. Prandaj, është e rëndësishme që ata të kuptojnë lehtësisht atë që firma ka për të thënë në faqen e saj të internetit.

Gjuhë të pranuara në Unibet

Për shkak të kësaj, Unibet bën çdo përpjekje për të siguruar që të dhënat e saj të përkthehen me saktësi në gjuhë të ndryshme, duke siguruar që të gjithë bastorët në sport të kenë mundësi të barabarta për të fituar.

Bastorët mund të përdorin gjuhët e mëposhtme:

 • anglisht amerikane
 • austriake
 • anglisht australiane
 • belg
 • anglisht britanike
 • anglisht kanadeze
 • daneze
 • estoneze
 • finlandez
 • frëngjisht
 • gjermanisht
 • greke
 • hungareze
 • irlandez
 • italisht
 • Anglisht NZ
 • norvegjeze
 • polonisht
 • portugeze
 • rumun
 • suedeze
Unibet nënshkruan marrëveshje me Ajax-in
2022-11-02

Unibet nënshkruan marrëveshje me Ajax-in

Pasi firma mëmë Kindred siguroi një licencë për të kryer biznes në Holanda në maj, Unibet filloi në korrik. Kindred kishte ndërprerë aktivitetin në Holandë përpara se të hapej tregu, duke iu bashkuar disa operatorëve të tjerë që bënë të njëjtën gjë për të respektuar rregulloret e qeverisë holandeze.