Vlerësimi i librave Unibet - Affiliate Program

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100% deri në 100 €
Besuar që nga viti 1997
Libri Legjendar Sportiv
Kazino fituese e çmimeve
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Besuar që nga viti 1997
Libri Legjendar Sportiv
Kazino fituese e çmimeve
Unibet is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Nuk është për t'u habitur që stafi i Unibet i kupton nevojat e filialeve të tij, siç thotë etiketa e kompanisë, "Nga lojtarët, për lojtarët". Menaxherët e filialeve kanë një njohuri të madhe të marketingut në internet dhe mund t'ju ofrojnë ndihmë të shkëlqyer profesionale.

Pse të bashkoheni me programin e filialeve Unibet?

Unibet Affiliates ka një staf kryesor të menaxherëve të filialeve me dekada ekspertizë. Për tregun vendas, të ketë edhe menaxherë të specializuar. Kjo ju lejon të komunikoni me menaxherin tuaj në cilëndo gjuhë që dëshironi. Përveç kësaj, menaxheri juaj personal i filialit është një ekspert në tregun lokal. Ju mund të jeni të qetë duke ditur se jeni në duar të afta.

Pa marrë parasysh se sa shumë referime merrni, nuk ka kufi për sasinë e parave që mund të bëni. Për shembull, nëse një rekrutues bën 10,000 euro, ai do të marrë 25% të të ardhurave. Në të kundërt, dikush që fiton 30,000 euro ose më shumë do të merrte 30% të të ardhurave nëse regjistron 20 lojtarë të rinj, e kështu me radhë.

Nuk ka tarifa administrative pasi nuk ka kufizime. Por nëse keni një bartje negative, paga e arbitrit do të ndikohet derisa të kthehet në normalitet. Kjo mund të ndodhë nëse rekomandoni të tjerët; megjithatë, ajo ka rezultuar në disa humbje në kazino.

Kindred Affiliates CPA është zgjedhja juaj e vetme nëse reklamoni në tregun danez. Ai përmban një sistem niveli në varësi të numrit të njerëzve të rinj që regjistrohen. Në varësi të llojit të faqes së internetit, kjo mund të variojë nga 40 euro për lojtar në 200 euro për regjistrim.

Markat nga bashkëpunëtorët e afërm

  • Unibet
  • Otto Kasino
  • 32 E kuqe
  • Kazino Maria
  • Bingo.com
  • Storspelare/Storspiller
  • Casinohuone
  • Vlad Cazino
  • Kolikkopelit

Si të bashkoheni me bashkëpunëtorët e afërm

Dërgoni një email duke shprehur interesin tuaj për programin e Filialeve Familjare affiliates@kindredgroup.com. Kjo do t'ju bëjë të filloni. Ekipi i bashkëpunëtorëve do të vlerësojë përshtatshmërinë tuaj më pas dhe do të ndihmojë sipas gjetjeve të tyre.

Unibet nënshkruan marrëveshje me Ajax-in
2022-11-02

Unibet nënshkruan marrëveshje me Ajax-in

Pasi firma mëmë Kindred siguroi një licencë për të kryer biznes në Holanda në maj, Unibet filloi në korrik. Kindred kishte ndërprerë aktivitetin në Holandë përpara se të hapej tregu, duke iu bashkuar disa operatorëve të tjerë që bënë të njëjtën gjë për të respektuar rregulloret e qeverisë holandeze.