Si të fitoni të mëdha në bastet e akumulatorit të futbollit

Nëse e keni gjetur ndonjëherë veten duke shfletuar platformat e basteve sportive, mund të keni hasur në një term që është i preferuar në mesin e shumë lojtarëve: bastet akumuluese. Në mënyrë të veçantë, në fushën e futbollit ose atë që njihet më gjerësisht si futboll, këto baste shpesh quhen akumulues futbolli. Në këtë artikull, ne do të shqyrtojmë se çfarë është një bast akumulues, si funksionon dhe do të ofrojmë disa këshilla për akumuluesin e futbollit. Qëllimi ynë është t'ju armatosim me këshillat më të mira të akumulatorit sot, në mënyrë që të mund të bëni parashikimet më të informuara të mundshme të akumuluesit.

Si të fitoni të mëdha në bastet e akumulatorit të futbollit

Çfarë është një akumulator futbolli?

Një akumulator futbolli, i njohur zakonisht si "footy acca", është një lloj basti ku kombinoni zgjedhje të shumta në një bast të vetëm. Ky bast mund të përfshijë rezultate të ndryshme si fitoret e ekipit, golat e shënuar apo edhe lojtarë të veçantë që marrin karton të verdhë.

Aspekti kryesor për t'u mbajtur mend është se të gjitha zgjedhjet në bastin tuaj të akumuluesit të futbollit duhet të fitojnë që basti të paguhet. Shanset për çdo përzgjedhje shumohen së bashku, duke ju dhënë mundësinë për të fituar një shumë më të madhe me një aksion fillestar më të vogël.

Si funksionojnë akumulatorët e futbollit?

Në futbollin akumulues, çdo bast individual quhet 'këmbë' dhe çdo 'këmbë' duhet të fitojë që ju të fitoni akumulatorin. Për të vendosur një akumulues bastesh, fillimisht do të zgjidhni lojëra të shumta dhe më pas do të bëni parashikime për rezultate të veçanta si një fitore në shtëpi, një fitore jashtë vendit ose një barazim.

Për shembull, le të themi se zgjidhni katër lojëra për akumulatorin tuaj të basteve të futbollit. Nëse vini bast 10 dollarë dhe të katër parashikimet janë të sakta, pagesa llogaritet duke shumëzuar shanset e secilës pjesë dhe më pas duke e shumëzuar atë me aksionin tuaj fillestar.

Si të krijoni një bast akumulues futbolli

Së pari, do të dëshironi të identifikoheni në libralidhësin tuaj të zgjedhur. Nëse nuk jeni i sigurt se cila platformë ofron opsionet më të mira të akumulatorit të futbollit, ne kemi rekomandime brenda këtij artikulli për t'ju ndihmuar të gjeni bastebërësit më të besueshëm për nevojat tuaja të akumulatorit të basteve.

Filloni duke zgjedhur ndeshjen e parë, Ekipi A vs Skuadra B, nga ofertat e ditës. Ju mund të vendosni të vendosni bast akumulues të futbollit në Skuadrën A për të fituar këtë ndeshje.

Më pas, vazhdoni dhe zgjidhni ndeshjen midis ekipit C dhe ekipit D. Ju mund të zgjidhni një lloj tjetër bast këtu; ndoshta dëshironi të vini bast për numrin e golave ​​të shënuar në këtë ndeshje.

Përsëriteni këtë proces për Skuadrën E kundër Skuadrës F dhe Skuadrën G kundër Ekipit H, duke i shtuar ato në fletën tuaj të basteve.

Deri në këtë pikë, ju do të keni bërë katër zgjedhje të ndryshme dhe fletët tuaja të basteve do të shndërrohen automatikisht në një bast futbolli me shumë akumulues. Ja se si mund të duket rrëshqitja juaj:

 • Skuadra A vs Ekipi B: Skuadra A për të fituar
 • Skuadra C kundër Skuadrës D: Mbi 2.5 gola të shënuar
 • Skuadra E vs Skuadra F: Skuadra F për të fituar
 • Skuadra G kundër Skuadrës H: Mbi 1 gol i shënuar

Siç mund ta shihni, ju keni fleksibilitetin për të bërë lloje të ndryshme parashikimesh për çdo ndeshje. Të gjitha këto mund të përqendrohen te fituesi, numri i golave ​​ose ndonjë variabël tjetër. Pika thelbësore këtu është se ju do të vendosni një akumulues të vetëm bastesh futbolli që mbulon të gjitha këto parashikime.

Ndërsa shembulli ynë fokusohet në katër përzgjedhje, është e rëndësishme të theksohet se akumulatorët e futbollit mund të përmbajnë deri në katër ose deri në 20 zgjedhje, në varësi të krijuesit të basteve. Shtimi i më shumë përzgjedhjeve mund të rrisë ndjeshëm pagesat tuaja të mundshme, por mbani mend, aksionet dhe rreziqet gjithashtu përshkallëzohen.

Si të llogarisni një bast akumulues

Llogaritja e fitimeve të mundshme nga një bast futbolli akumulues është i thjeshtë. Shumëzoni së bashku shanset e secilës përzgjedhje dhe më pas shumëzoni atë shifër me aksionin tuaj fillestar.

Nëse shanset për ndeshjet janë:

EkipiParashikimShanset
Ekipi A vs Skuadra BSkuadra A për të fituar1.8
Skuadra C kundër Skuadrës DMbi 2.5 gola të shënuar2.0
Ekipi E vs Skuadra FSkuadra F për të fituar1.7
Skuadra G kundër Skuadrës HMbi 1 gol i shënuar1.5

Shanset totale = 1.8 (Skuadra A për të fituar) x 2.0 (Mbi 2.5 gola) x 1.7 (Skuadra F për të fituar) x 1.5 (Mbi 1 gol)

Shanset totale = 1,8 x 2,0 x 1,7 x 1,5 = 9,18

Llogaritja e pagesës së mundshme

Për të zbuluar pagesën tuaj të mundshme, ju shumëzoni aksionet tuaja me shanset totale. Pra, nëse do të vendosni një bast 10 dollarë, pagesa juaj e mundshme do të ishte:

Pagesa e mundshme = Aksioni x Shanset totale

Pagesa e mundshme = 10 $ x 9,18 = 91,80 $

Kjo pagesë e mundshme përfshin aksionin tuaj fillestar prej 10 dollarësh. Pra, në thelb, fitimi juaj aktual do të ishte 81,80 dollarë nëse të katër parashikimet tuaja të akumuluesit realizohen.

Vendosni një Strategji të qartë Acca

Tani që kemi mbuluar se si të bastojmë në akumulatorët e futbollit, pyetja tjetër logjike është se si t'i fitojmë ato. Për të maksimizuar shanset tuaja, do t'ju duhen më shumë se thjesht këshilla për akumuluesin e futbollit sot; do t'ju duhet një strategji e plotë, në të cilën do të thellojmë në seksionin tjetër të këtij udhëzuesi.

 • Hulumtimi është kyç: Kjo nuk mund të theksohet sa duhet. Merrni kohë për të studiuar ekipet, formën e tyre të fundit, statistikat kokë më kokë dhe çdo faktor tjetër vendimtar. Parashikimet e besueshme të futbollit nuk bazohen në fat, por në analiza të thella.
 • Më pak është më shumë: Ndërsa shtimi i më shumë këmbëve në akumulatorin tuaj të basteve të futbollit rrit kthimet e mundshme, ai gjithashtu shton rrezikun. Qëndroni në një numër ndeshjesh për të cilat keni besim. Në fund të fundit, një fitore në një bast futbolli me akumulues katërfish është më mirë se një humbje me një dhjetëfish.
 • Diversifikoni tregjet tuaja: Në vend që të qëndroni pas fitoreve të drejtpërdrejta, merrni parasysh tregje të ndryshme si 'të dyja skuadrat të shënojnë', 'mbi/nën golat' ose edhe 'shënuesi i parë i golit'. Diversifikimi i akave tuaja të futbollit mund të rrisë shanset tuaja për një rikthim.
 • Shmangni Shanset Ekstreme: Shanset jashtëzakonisht të larta mund të duken joshëse për kthimet e tyre të mundshme, por ato vlerësohen në atë mënyrë për një arsye. Një qasje e ekuilibruar, duke kombinuar të preferuarat me disa të dobët të menduar mirë, shpesh jep rezultatet më të mira të akumulimit të futbollit.
 • Qëndroni të përditësuar: Mbani një sy në këshillat më të fundit të akumulatorit të futbollit dhe këshillat e futbollit acca sot. Të apasionuarit pas Acca dhe ekspertët shpesh ndajnë njohuritë e tyre të akumuluesit të këmbëve, të cilat mund të jenë të vlefshme. Pavarësisht nëse po kërkoni këshilla për akumuluesin e futbollit për fundjavën ose ndeshjen e mesjavës, qëndrimi i përditësuar është thelbësor.
 • Përdorni Ofertat e Bonusit të Akumulatorit: Shumë libralidhës ofrojnë bonuse për akumulues të suksesshëm. Këto mund të përforcojnë fitimet tuaja. Pra, kur vendosni akumulatorin tuaj të futbollit sot, është mirë të kujdeseni për oferta të tilla.

Për të zotëruar artin e basteve të futbollit akumulues, duhet të keni një strategji. Forma e ekipeve kërkimore, statistikat kokë më kokë, lëndimet dhe faktorë të tjerë. Merrni parasysh diversifikimin e basteve tuaja në tregje të ndryshme, si 'të dy skuadrat të shënojnë' ose 'mbi/nën gola'.

Shembuj për qartësi

Konsideroni dy skenarë:

Sarah është një fillestare në akumulatorët e basteve të futbollit. Ajo shpejt bashkon një akumulator dhjetëfish pa shumë kërkime, e tunduar nga kthimi i mundshëm. Ndërkohë, Gjoni, pasi kishte kaluar ca kohë duke kërkuar këshilla për akumuluesin e basteve të futbollit, vendos për një acca të pesëfishta, pasi ka hulumtuar tërësisht çdo ndeshje. Rezultati? Sara humbet bastin e saj për shkak të tre parashikimeve të pasakta, ndërsa qasja e kujdesshme e John çon në një akumulues fitues të këmbëve.

Është e qartë se një strategji më e llogaritur dhe e hulumtuar shpesh çon në sukses më të rëndësishëm në botën e basteve të futbollit akumulues.

Image

Këshilla dhe truket shtesë për baste akumuluese futbolli

 • Vlera mbi sasinë: Mos u joshni nga premtimi i kthimeve kolosale nga akumulatorët dhjetëfish ose dymbëdhjetëfish. Cilësia mbi sasinë është thelbësore.
 • Bonuset e levave: Shumë libralidhës ofrojnë bonuse për akumuluesit, duke përforcuar kthimet e mundshme.
 • Mbani emocionet mënjanë: Është e lehtë të lejosh që besnikëritë e klubit të ndikojnë në bastet e tua. Mos harroni, bastet e futbollit akumulues kanë të bëjnë me strategjinë, jo me ndjenjën.

Mendimet Përfundimtare

Akumuluesit e futbollit janë një mënyrë emocionuese dhe potencialisht fitimprurëse për t'u përfshirë baste sportive. Të kuptuarit se si të bastoni në akumulatorët e futbollit mund të rrisë ndjeshëm shanset tuaja për sukses. Vetëm mbani mend se ndërsa shpërblimet mund të jenë të larta, rreziqet janë po aq të rëndësishme. Përdorni këto këshilla akumulatori për futbollin si një udhëzues, mbani një sy në këshillat e futbollit acca dhe le të godasin gjithmonë aka-në tuaj të futbollit.

Pra, nëse po kërkoni këshilla për bastet e akumuluesve të futbollit ose po pyesni veten për parashikimet e futbollit, ky udhëzues duhet të jetë burimi juaj kryesor. Gëzuar bastet!

Tërheqja e basteve sportive është e pamohueshme. Eksitimi i lojës, mundësia e një fitoreje të madhe dhe rritja e aplikacioneve të basteve sportive e kanë bërë më të lehtë për këdo mbi 18 vjeç që t'i bashkohet aksionit. Ndërsa nuk ka asnjë formulë të garantuar për sukses, bastorët me përvojë betohen për disa këshilla të basteve sportive. Por ashtu siç ka truke për të rritur shanset tuaja për të fituar, ka edhe gracka që mund të shkatërrojnë lehtësisht kërkimin tuaj për suksesin e basteve sportive.

Shfaq më shumë

Bastet sportive janë një mënyrë se si njerëzit përpiqen të hamendësojnë rezultatet e lojërave sportive, si p.sh. kush do të fitojë një lojë futbolli ose sa pikë mund të shënojë një ekip basketbolli. Kur ata mendojnë mirë, ata mund të fitojnë para. Kohët e fundit, më shumë vende po lejojnë bastet sportive dhe me ndihmën e faqeve online, më shumë njerëz po përfshihen. Kjo ka çuar në një rritje të madhe të sasisë së parave që njerëzit vënë baste në sport.

Shfaq më shumë