Libërbërësit më të mirë 10 FastPay për 2024

FastPay është një zgjidhje e përshtatshme, e thjeshtë dhe e shpejtë pagese në pronësi të Next-Generation Communications, një kompani me bazë në Irak. Që nga fillimi i tij në 2017, FastPay ka fituar popullaritet në mesin e lojtarëve të basteve sportive nga Iraku për shkak të përfitimeve të shumta. Përdoruesit kanë nevojë për një numër celulari irakian për t'u regjistruar në këtë shërbim, kështu që ai është i kufizuar në këtë vend.

Megjithatë, kompania po kërkon një zgjidhje për këtë problem në mënyrë që të fitojë njohje ndërkombëtare. Faqet më të mira të basteve sportive në Irak pranojnë depozita dhe tërheqje të FastPay. Këto faqe mbështesin gjithashtu gjuhët kurde dhe arabe duke ofruar dhjetëra mundësi bastesh sportive.

Libërbërësit më të mirë 10 FastPay për 2024
Rreth FastPaySi të bëni një depozitë me FastPaySi të bëni një tërheqje me FastPaySiguria dhe siguria në FastPayOpsionet e mbështetjes së klientit FastPay
Ardit Krasniqi
WriterArdit KrasniqiWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Rreth FastPay

Rreth FastPay

Bastorët që regjistrohen në një faqe interneti bastesh në FastPay duhet të presin shanse me cilësi të lartë nga një gamë e gjerë tregjesh që përfshijnë edhe sportet virtuale. Të gjitha ekipet lokale sportive, kampionatet dhe turnet janë të mbuluara. Gjuajtësit do të gëzojnë gjithashtu mirëseardhje bonuse dhe promovime të shumta. Për shkak se FastPay është një portë pagese me parapagesë, një lojtar i përgjegjshëm vështirë se do të kalojë buxhetin e tij.

Plus, rezervistët e FastPay përdorin masa të sigurisë së lartë për të siguruar që të dhënat e klientit dhe informacioni financiar janë të mbrojtura. Ky artikull shpjegon se si të depozitoni me FastPay dhe të tërhiqni me të njëjtën metodë. Lexuesit do të mësojnë gjithashtu se sa e sigurt është teknika dhe mënyrat për të arritur mbështetjen e klientit për ndihmë.

Rreth FastPay
Si të bëni një depozitë me FastPay

Si të bëni një depozitë me FastPay

Për të depozituar me FastPay, adhuruesit e basteve sportive duhet së pari të konfirmojnë që faqja e mbështet këtë opsion pagese. Vetëm disa libra sportive e pranojnë atë aktualisht, por industria po kalon një evolucion të shpejtë, kështu që më shumë faqe interneti për lojërat e fatit do të mbështesin FastPay në të ardhmen. Është gjithashtu mirë të konfirmoni me përfaqësuesit e klientit nëse metoda funksionon.

Një llogari FastPay është e aksesueshme përmes faqes së internetit të portofolit ose nga aplikacioni celular, i cili funksionon si në pajisjet Android ashtu edhe në iOS. Pronari i llogarisë mund të rimbushë bilancin e tij nëpërmjet një agjenti ATM ose ATM-së më të afërt. Ata duhet të sigurohen se ka fonde të mjaftueshme përpara se të ndërmarrin hapin tjetër të basteve me para të vërteta.

Si të plotësoni një depozitë FastPay

Procesi i depozitimit ndjek të njëjtat hapa si ato të përdorimit të një portofoli elektronik në një faqe të tregtisë elektronike. Gjithçka që lojtarët duhet të bëjnë është si më poshtë.

 1. Vizitoni faqen e basteve sportive dhe hyni në llogarinë e tyre
 2. Hapni faqen e arkëtarit dhe klikoni në opsionin e depozitës
 3. Nga lista e opsioneve të pagesës, zgjidhni FastPay
 4. Hyni në faqen pop-up me një numër celular dhe fjalëkalim
 5. Shkruani shumën e depozitës
 6. Konfirmo pagesën

Faqet e internetit të basteve sportive FastPay kanë kufij fleksibël të depozitave dhe lojtarët mund të paguajnë deri në 10 dollarë për fillim. Rrotullat e larta mund të depozitojnë deri në 5,000 dollarë për transaksion. Për më tepër, lojtarët e rinj kanë të drejtë për bonuse të mëdha kur bëjnë depozitën e tyre të parë.

FastPay tarifon një normë fikse prej 1% për çdo shumë të tërhequr, kështu që çdo depozitë mbart 1% të shumës së depozitës. Disa libralidhës mund të paguajnë një tarifë depozite, në varësi të politikave të tyre të pagesës. Lojtarët duhet të kontrollojnë tarifat e aplikueshme përpara se të fillojnë të bastojnë në sportet e tyre të preferuara.

Si të bëni një depozitë me FastPay
Si të bëni një tërheqje me FastPay

Si të bëni një tërheqje me FastPay

Çdo libër sportiv ka një mënyrë të veçantë për të përpunuar një tërheqje. Por procesi bazë është i njëjtë në të gjithë rezervistët e FastPay.

 1. Lojtari duhet të identifikohet në llogarinë e tij të basteve sportive dhe të klikojë në opsionin Arkëtar ose Portofol
 2. Faqja kërkon që lojtari të zgjedhë një mënyrë pagese. Në këtë rast, ata duhet të zgjedhin FastPay për të bërë një tërheqje
 3. Lojtari duhet të plotësojë numrin e tij celular, i cili është i lidhur me FastPay
 4. Pastaj ata specifikojnë se sa duhet të arkëtojnë
 5. Libri sportiv do të kërkojë verifikimin e detajeve të mësipërme
 6. Faqja konfirmon detajet dhe fillon një transaksion

Shpejtësia e transaksionit është e menjëhershme, edhe pse prezantuesit online kanë afatet e tyre kohore të tërheqjes. Kjo përcaktohet nga shuma e tërheqjes dhe politika e pagesës së faqes.

Kushtet e tërheqjes

Bastet online me FastPay vijnë me kushte të caktuara për të siguruar një tërheqje të qetë të fitimeve. Shumica e rezervistëve kanë një kufi minimal të tërheqjes. Ekziston gjithashtu një kufi në numrin e pagesave që mund të merrni brenda një dite ose jave. Për shembull, një faqe mund të vendosë një minimum prej 50 dollarë dhe një maksimum prej 10,000 dollarë për transaksion që do të lejohet katër herë në javë.

Kjo do të thotë që lojtari duhet të ketë marrë një çmim prej $50 ose më shumë për të shlyer gjendjen e llogarisë së tij në para në çdo kohë të caktuar. Disa nga faqet e internetit më të mira të basteve FastPay ofrojnë një kërkesë për tërheqje falas. Më vonë, ata mund të tarifojnë më shumë nëse dikush kërkon pagesa që tejkalojnë shumën maksimale të lejueshme.

Vlen të përmendet se të gjithë prodhuesit e besueshëm të basteve aplikojnë protokollet KYC përpara se të nxjerrin fitimet në të njëjtin Metoda e pagesës që një lojtar përdor për të depozituar. Për shembull, ata që përdorin Visa Iraq paguhen në të njëjtën mënyrë, dhe po ashtu edhe lojtarët e FastPay. Nëse lojtari përpiqet të përdorë FastPay për tërheqje, kërkesa mund të mos përpunohet nëse ai nuk e kishte përdorur atë në depozitën e tij më të fundit.

Si të bëni një tërheqje me FastPay
Siguria dhe siguria në FastPay

Siguria dhe siguria në FastPay

Si një portofol dixhital, FastPay përdor mekanizma mbrojtjeje avangarde në internet. Karakteristika më e dukshme është shtresa e sigurt e prizave në faqen zyrtare të internetit (HTTPS). Teknologjia ruan lidhje të sigurta për të mbrojtur informacionin e ndjeshëm financiar që transmetohet midis dy platformave. Kjo parandalon çdo kriminel kibernetik që të kopjojë ose modifikojë të dhënat e transferuara, duke përfshirë emrat e lojtarëve, numrat e kartave ose llogaritë bankare. Kjo është e mundur në sajë të algoritmeve të kriptimit që përziejnë informacionin gjatë transferimit, duke e bërë praktikisht të pamundur konfigurimin.

FastPay është një kompani në përputhje me PA-DSS, e cila është e mandatuar nga pajtueshmëria e industrisë së kartave të pagesave (PCI). Kjo do të thotë se nuk ruan të dhënat konfidenciale të klientëve si kodin CVV2, PIN-in e sigurisë dhe të dhënat e shiritit magnetik. Certifikimi PA-DSS garanton gjithashtu mbrojtjen e informacionit të klientit nga faqet e palëve të treta që mund të përfshihen gjatë një procesi pagese.

Gjatë një depozitimi ose tërheqjeje të FastPay, një mur zjarri është i përfshirë në frenimin e shkeljeve të mundshme të të dhënave. Llogaritë e FastPay nuk mbështeten vetëm nga fjalëkalimet, por edhe nga shenjat e gishtërinjve dhe njohja e fytyrës. Kërkesa të tjera PA-DSS që e bëjnë FastPay më të sigurt janë:

 • Implementime të sigurta të rrjetit
 • Përditësime të sigurta të softuerit
 • Kriptimi i trafikut të ndjeshëm në rrjetet publike
 • Monitorim i rregullt i dobësive online
Siguria dhe siguria në FastPay
Opsionet e mbështetjes së klientit FastPay

Opsionet e mbështetjes së klientit FastPay

Shërbimi i mirë ndaj klientit nuk mund të stresohet sa duhet. Thënë kështu, FastPay ka punësuar përfaqësues të sjellshëm të kujdesit ndaj klientit, të cilët në fund të fundit janë fytyra e kompanisë. Aftësitë e tyre të patëmetë janë disa nga arsyet që shumë klientë kanë mbetur besnikë, duke i mundësuar kompanisë të rritet. Ata shkëlqejnë në aftësitë e zgjidhjes së problemeve, veçanërisht kur lundrojnë në çështje komplekse.

Përveç qëndrimit të tyre miqësor, ata komunikojnë qartë duke e vënë veten në vendin e klientëve të tyre. Korrespondenca efektive u lejon atyre të marrin zgjidhjet më të përshtatshme për një problem. Shpesh, përfaqësuesit e kujdesit ndaj klientit në FastPay heqin dorë nga gjuha teknike dhe zhargoni në favor të gjuhës së klientit. Shërbimi i tyre i besueshëm ndaj klientit është i disponueshëm 24/7. Ekipi mbështetës është i arritshëm nëpërmjet mjeteve të mëposhtme.

 • Email- info@fast-pay.cash ose @gofastpay.com
 • Linja telefonike - 066 231 0000
 • Një seksion i dedikuar FAQ
 • Formulari i kontaktit në internet

Seksioni FAQ përfshin pyetjet e bëra zakonisht dhe përgjigjet e përgjithshme. Klientët duhet të përdorin një manual që ofron udhëzues për zgjidhjen e problemeve. Kjo i ndihmon klientët të gjejnë zgjidhje të shpejta përpara se të kontaktojnë agjentët e mbështetjes. Ata që dëshirojnë të kontaktojnë drejtpërdrejt përfaqësuesit e klientëve mund të telefonojnë numrin e telefonit në faqen e kontaktit me ne.

Shumica e lojtarëve preferojnë të dërgojnë mesazhet e tyre përmes emailit. Përndryshe, ata plotësojnë formularin e kontaktit me të dhënat dhe shënimet e tyre personale; formulari i kontaktit është ideal për zgjidhjen e çështjeve që lidhen me pagesat, rrjetin dhe pyetjet e përgjithshme.

Opsionet e mbështetjes së klientit FastPay
About the author
Ardit Krasniqi
Ardit Krasniqi
About

Ardit, një shqiptar i krenar, kombinon me mjeshtëri dashurinë e tij për lojrat e kazinos me aftësinë e tij gjuhësore. Si një lokalizues i udhëzimeve për kazino online, puna e tij është e pasur me nuancat kulturore.

Send email
More posts by Ardit Krasniqi