Rezervatorët më të mirë që pranojnë EcoPayz

EcoPayz është një nga kuletat elektronike më të përshtatshme për kryerjen e transaksioneve në faqet e basteve online. E themeluar në vitin 2000, ajo pranon mbi 45 monedha nga e gjithë bota. EcoPayz është në pronësi dhe operohet nga PSI-Pay, një kompani e kufizuar e regjistruar dhe licencuar nga Autoriteti i Sjelljes Financiare të Mbretërisë së Bashkuar për të ofruar shërbime pagesash në internet.

Bastet online mund të zgjedhin një nga tre llojet e llogarive: ecoCard, ecoAccount dhe ecoVirtualcard. EcoCard është një llogari debiti me parapagesë, si MasterCard, që lehtëson pagesat e menjëhershme online. EcoAccount është një llogari private në internet që lojtarët e fatit mund ta plotësojnë në çdo kohë ose t'i dërgojnë para kujtdo. Së fundmi, ecoVirtualcard është një kartë pagese një herë në internet. Ai bëhet i pavlefshëm pasi të përfundojë transaksioni.

Rezervatorët më të mirë që pranojnë EcoPayz
Si të bëni një depozitë me EcoPayzKufiri ditor i depozitave për EcoPayzSi të bëni një tërheqje me EcoPayz
Si të bëni një depozitë me EcoPayz

Si të bëni një depozitë me EcoPayz

EcoPayz u mundëson përdoruesve të lidhen me llogarinë e tyre bankare dhe të transferojnë fonde. Hapja e një llogarie ecoPayz është e shpejtë dhe falas. Klientët duhet të plotësojnë të dhënat e tyre personale si numrin e telefonit, adresën dhe vendin e banimit. Një lidhje aktivizimi i dërgohet përdoruesit të ri, pas së cilës pronari mund të përdorë llogarinë. Ka mënyra të ndryshme për të ngarkuar një ecoPayz me para: transfertë bankare lokale, banka ndërkombëtare, kartë me parapagesë, kartë krediti dhe debiti.

Bërja e një depozite direkte me ecoPayz në një platformë bastesh është falas dhe pothuajse e menjëhershme. Bastet me para të vërteta që duan të rrisin bankrollin e tyre zgjedhin ecoPayz në faqen e arkëtarit dhe futin shumën për të depozituar.

Emri i kësaj faqeje ndryshon nga një ofrues bastesh në tjetrin. Më pas na shfaqet faqja e ecoPayz ku lojtari hyn me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim. Tre shërbimet, ecoAccount, ecoCard dhe ecoVirtualCard, mund të përdoren për transaksionin. Në mënyrë tipike, ecoPayz nuk paguan një tarifë për këto llojet e depozitave.

Si të bëni një depozitë me EcoPayz
Kufiri ditor i depozitave për EcoPayz

Kufiri ditor i depozitave për EcoPayz

Kufijtë varen nga niveli i llogarisë së një përdoruesi të ecoPayz dhe termat dhe kushtet e faqes së basteve. Llogaria EcoPayz është e disponueshme në nivel VIP, platin, ari, argjendi dhe klasik.

Regjistrimi për këto nivele është falas, por shërbimet e disponueshme në secilin nivel do të ndryshojnë. Sa më i lartë të jetë statusi, aq më i lartë është kufiri i depozitave dhe anasjelltas. Kufijtë e llogarisë janë krijuar për të mbrojtur fondet e mbajtura brenda një llogarie ecoPayz.

Kur mbushni një faqe bastesh, kufiri maksimal në të gjitha nivelet është 250 € për transaksion. Kufijtë ditorë variojnë nga 1500 € në 11,000 € për nivelet më të larta të llogarisë ecoPayz (Gold, Platinum dhe VIP).

A mund të depozitoj me celular?

EcoPayz ofron një aplikacion celular të sigurt dhe të sigurt që mund të shkarkohet nga App Store dhe Google Play. Përdoruesit mund të hyjnë në llogaritë e tyre nga pajisjet iOS dhe Android.

Kufiri ditor i depozitave për EcoPayz
Si të bëni një tërheqje me EcoPayz

Si të bëni një tërheqje me EcoPayz

Për sa kohë që një platformë lojërash fati mbështet ecoPayz, tërheqjet janë të mundshme me llogaritë ecoAccount dhe ecoCard. Hapat e përfshirë janë si më poshtë:

  • Lojtari kalon në faqen e arkëtarit
  • Ata zgjedhin ecoPayz nga lista e opsioneve të pagesës
  • Ata vendosin shumën për të tërhequr nga llogaria e basteve
  • Ata plotësojnë informacionin e kërkuar për faqen për të miratuar tërheqjen

Me kërkesën për tërheqje, transaksioni shfaqet menjëherë në llogarinë e basteve dhe paratë i arrijnë lojtarit në dy ose tre ditë pune.

Ofruesit e basteve vështirë se paguajnë një tarifë për tërheqjet e ecoPayz. Por në varësi të nivelit të llogarisë, ecoPayz mund të tarifojë diçka të vogël.

Kufiri ditor i tërheqjes në ecoPayz

Çdo ofrues i basteve vendos një kufi për tërheqje, kështu që është mirë të kontrolloni termat dhe kushtet përpara se të kryeni para. Kufiri i tërheqjes i lidhur me ecoCard bazohet në statusin ose nivelin e llogarisë.

Shuma maksimale që një llogari ecoPayz mund të mbajë në nivele argjendi dhe ari është 15,000 € dhe 100,000 €, respektivisht. Përdoruesi mund të ngarkojë llogarinë e tij në një transaksion të vetëm me 10 - 200 € në nivelin klasik.

Llogaritë me status argjendi mund të marrin çdo gjë nga 10 € në 1,000 € me një lëvizje. Një llogari floriri mund të marrë 10 deri në 1500 € në një transaksion.

A mund të tërhiqem në celular?

Tërheqja nëpërmjet aplikacionit celular ecoPayz është një proces i drejtpërdrejtë. Një lojtar hyn në llogarinë e tij në një smartphone Android ose iOS dhe ndjek hapat e lartpërmendur.

Si të bëni një tërheqje me EcoPayz