Rezervatorët më të mirë që pranojnë Debit Card

Kartat e debitit janë metoda popullore pagese për bastet sportive, lojërat në internet dhe faqet e pokerit. Kumarxhinjtë i preferojnë ato për shkak të standardeve të tyre të forta të sigurisë, aksesit të menjëhershëm dhe shpejtësisë së shpejtë të transaksionit.

Por përpara se të zgjidhni një kartë debiti për depozitim ose tërheqje, është thelbësore të konfirmoni nëse ofruesi i kartës e lejon atë. Kartat e debitit më të përdorura në industrinë e lojërave të fatit janë MasterCard dhe Visa.

Të tjera përfshijnë Union Pay (kinez), Girocard (gjermanisht), RuPay (indian/aziatik) dhe Interac (kanadez), etj. Zgjedhja ndryshon sipas vendit të vendbanimit të lojtarit. Kartat e debitit ndryshojnë ndjeshëm në tarifat bankare, kufijtë e transaksioneve dhe shpejtësinë e përpunimit.

Si të bëni një depozitë me një kartë debiti

Si të bëni një depozitë me një kartë debiti

Një kartë debiti zakonisht lidhet me një llogari bankare, duke lejuar pagesa online dhe offline. Me një kartë debiti, një lojtar mund të përdorë vetëm paratë që ka në bankën e tij, ndryshe nga një kartë krediti që përdor paratë e marra hua.

Kur përdorni një kartë debiti të parapaguar, vetëm një shumë specifike është e disponueshme për bast dhe përdoruesi nuk mund të shpenzojë tepër. Kjo është e dobishme për lojtarët që ushtrojnë kumar të përgjegjshëm pasi transaksionet regjistrohen në një deklaratë bankare të ndryshme.

Si të bëni një depozitë me një kartë debiti
Si të bëni një depozitë direkte me një kartë debiti

Si të bëni një depozitë direkte me një kartë debiti

Aspektet më të rëndësishme të një karte debiti janë emri i mbajtësit të kartës, numri i kartës, CVV ose kodi i verifikimit të kartës (një kod sigurie treshifror) dhe data e skadencës. Pasi lojtari hyn në një faqe bastesh, ata ndjekin këto udhëzime të thjeshta.

  1. Shkoni te skeda bankare/portofol/arkë dhe klikoni në shkurtoren e depozitave
  2. Zgjidhni një kartë debiti si mënyra e depozitimit
  3. Zgjidhni një bankë
  4. Futni shumën për të vendosur në bankroll. Lojtari duhet të plotësojë numrin e kartës, emrin, CVV-në dhe datën e skadencës për herë të parë.
  5. Ndiqni kërkesat nga banka për të verifikuar transaksionin dhe identitetin e përdoruesit

Depozitat e kartës së debitit janë pothuajse të menjëhershme, duke marrë më pak se një minutë për të reflektuar si në faqen e operatorit të lojrave ashtu edhe në llogarinë bankare të përdoruesit.

Si të bëni një depozitë direkte me një kartë debiti
Kufiri ditor i depozitave për depozitat e Kartës së Debitit

Kufiri ditor i depozitave për depozitat e Kartës së Debitit

Kufijtë e saktë përcaktohen nga lëshuesi i kartës, vendi i banimit dhe faqja specifike e lojërave të fatit ku përdoruesi është regjistruar. Depozita minimale për një kartë Visa varion nga 10 deri në 20 dollarë.

Depozita maksimale për transaksion mund të jetë nga 500 deri në 2000 dollarë. Edhe faqja e basteve do të ketë kufijtë e saj. Depozitimi përmes kartave të debitit dhe të parapaguara Visa është zakonisht falas. Disa operatorë lojrash mund të paguajnë një tarifë të barabartë me 2% - 3% të shumës totale të depozitës.

Kufiri ditor i depozitave për depozitat e Kartës së Debitit
A mund të depozitoj me celular?

A mund të depozitoj me celular?

Falë teknologjisë së portofolit dixhital, kartat e debitit i bëjnë gjërat më të lehta për bastorët që të financojnë aksionet e tyre përmes telefonave inteligjentë. Për sa kohë që informacioni i kartës së tyre të kreditit është në aplikacionin e portofolit, ata mund ta përdorin atë për të kryer pagesa pa futur detajet e kartës.

A mund të depozitoj me celular?
Si të bëni një tërheqje me një kartë debiti

Si të bëni një tërheqje me një kartë debiti

Një tërheqje tipike ndjek këto hapa:

  1. Shkoni në faqen bankare/pagesa/portofol të faqes së basteve
  2. Klikoni në skedën e tërheqjes
  3. Nga lista e metodave bankare, zgjidhni pagesën me kartë debiti
  4. Zgjidhni lëshuesin e kartës së debitit
  5. Futni shumën për të arkëtuar dhe konfirmoni

Tërheqja e kartës së debitit zgjat pak më shumë se depozitat. Megjithatë, shumica e tyre përfundojnë brenda tre deri në pesë ditë pune. Rrallëherë platformat e basteve paguajnë tarifa për tërheqje në kartat e debitit.

Operatorët rekomandojnë që lojtarët të paguhen duke përdorur të njëjtën kartë debiti që përdornin si metodë depozitimi në shumicën e faqeve të internetit të lojrave. Kjo mbron klientët nga pastrimi i mundshëm i parave.

Ofruesi i basteve cakton shumën maksimale dhe minimale të tërheqjes. Në shumë site lojërash fati, klienti duhet të sigurojë vërtetimin e identitetit dhe adresën përpara se të bëjë tërheqjen e parë.

Gjithashtu, atyre u kërkohet të paraqesin një kopje të të dy anëve të kartës Visa disa javë përpara se të tërhiqen. Operatori do të verifikojë kartën për të shpejtuar transaksionet.

Si të bëni një tërheqje me një kartë debiti
A mund të tërhiqem në celular?

A mund të tërhiqem në celular?

Në lojërat celulare, pagesat janë gjithashtu të optimizuara për aplikacionet celulare. Lojtarët hyjnë në lojëra përmes telefonave inteligjentë dhe shijojnë transaksione pa probleme pavarësisht se ku janë.

A mund të tërhiqem në celular?