Tregjet kryesore të basteve Webbyslot në 2022

Lajme

2022-06-15

Lajmet e fundit në qarqet e basteve sugjerojnë se Webbyslot ofron një numër mbresëlënës tregjesh bastesh. Webbyslot është në pronësi të SG International LP dhe është i regjistruar në Skoci, MB. Faqja e basteve u lançua në vitin 2018 dhe brenda pak viteve që ka funksionuar, tashmë ka bërë emër në konkurrencën e lartë baste sportive industrisë. Gama e tregut të basteve të Webbyslot mbetet një tërheqje kryesore midis bastorëve. Ky shkrim shqyrton disa nga tregjet kryesore të basteve të Webbyslot.

Tregjet kryesore të basteve Webbyslot në 2022

Bastet e rezultateve të ndeshjes/Të drejtat e jashtme

Outrights janë tregu më i zakonshëm i basteve në Webbyslot dhe në të gjitha platformat e basteve sportive. Kjo ndoshta është për shkak se ato janë relativisht të lehta për t'u kuptuar. Gjuajtësit duhet vetëm të parashikojnë ekipin fitues dhe të vënë një bast. Ekspertët e industrisë e renditin atë ndër tregjet më të mira të basteve të Webbyslot-it, sepse i tërheq lojtarët e rinj, të cilët përbëjnë një pjesë të madhe të klientëve të shumicës së bastevebërësit. Ai gjithashtu zbatohet për pothuajse të gjitha sportet konkurruese që përfshijnë ekipe ose lojtarë kundërshtarë, ndryshe nga tregjet e tjera të basteve që janë të mundshme vetëm për sporte të veçanta.

Ka disa variacione për bastet e rezultateve të ndeshjeve në shumicën e sporteve të ofruara nga Webbyslot. Në futboll, për shembull, lojtarët mund të parashikojnë rezultatin në pjesën e parë. Variacionet e shumta u japin lojtarëve më shumë opsione bastesh dhe lejojnë më shumë strategji bastesh.

Baste me dy shanse

Bastet me shanse të dyfishta me shumë mundësi do të bëhen tregjet më të njohura të basteve Webbyslot deri në fund të vitit 2022, thonë ekspertët e lojërave të fatit. Kjo për shkak se u jep lojtarëve shanse më të larta për të fituar, siç sugjeron emri. Bastorët mund të parashikojnë dy rezultate, të cilat mund të rezultojnë në një fitim bast. Për shembull, kur një lojtar parashikon se njëra nga dy skuadrat që luajnë kundër njëra-tjetrës do të fitojë, basti do të dështojë vetëm nëse ndeshja përfundon në barazim. E vetmja pengesë e tregjeve të basteve me shanse të dyfishta është se ato zakonisht kanë shanse shumë të ulëta, që do të thotë se fitimet janë zakonisht më të ulëta se shumica e tregjeve të tjera të basteve.

Rezultati i saktë

Sipas statistikave të basteve sportive, tregjet e basteve me rezultate të sakta kanë pasur rritjen më të lartë të popullaritetit në faqen e basteve sportive Webbyslot. Kjo ka shumë të ngjarë sepse është shumë e lehtë të përdoren tregjet e basteve me rezultate të sakta, të cilat kanë shanse tepër të mëdha që japin shuma të larta fitimi. Sidoqoftë, parashikimi i saktë i rezultateve përfundimtare të një loje është zakonisht mjaft i vështirë për lojërat me rezultate të larta. Ky lloj tregu bastesh ka të ngjarë të mbetet i popullarizuar vetëm për lojërat që zakonisht nuk kanë rezultate të larta, si futbolli.

Mbi/Nën

Tregu mbi/nën bastet është një tjetër që tashmë është jashtëzakonisht i popullarizuar në Webbyslot për shkak të natyrës së lehtë të parashikimeve. Ndryshe nga tregu i saktë i basteve me rezultate, mbi/nën kërkon që lojtarët të parashikojnë nëse numri total i pikëve ose golave do të jetë më shumë ose më pak se një numër i paracaktuar. Tregu mund të ketë shanse jashtëzakonisht të mëdha, veçanërisht për rastet kur parashikimet janë të pazakonta. Ekspertët parashikojnë se më shumë lojtarë do të zgjedhin këtë treg bastesh për shkak të ndryshimit të cilësisë së sporteve, me atletët që shfaqin nivelet më të larta të profesionalizmit. Kjo e bën më të lehtë bastimin, në varësi të faktit nëse një ndeshje do të jetë me rezultate të larta apo të ulëta.

Bastet për handikap

Arsyeja kryesore pse tregu i basteve me handikap ka shumë të ngjarë të bëhet i njohur në Webbyslot në 2022 është për shkak të variacioneve që ofron basti. Variacionet më të njohura, të cilat janë edhe më të lehta për t'u kuptuar, lidhen me qëllimet. Në mënyrë ideale, basti supozon se një ekip ka shënuar tashmë një ose më shumë gola përpara se të fillojë loja. Ky treg bastesh është veçanërisht i popullarizuar në mesin e lojtarëve që vënë baste në futboll, por është i disponueshëm për sporte të tjera të ndryshme. Webbyslot zakonisht ofron shanse të mëdha për të. Në variacionet e tjera të handikapit, ndryshimi kryesor është zakonisht ai që është avantazhi i paracaktuar.

Bast akumulator

Bastet akumuluese, të njohura edhe si bastet Acca, nuk janë veçanërisht një treg bastesh, por vlen të përmendet, pasi është jashtëzakonisht i popullarizuar në Webbyslot. Në mënyrë ideale, ky lloj bastesh përfshin grumbullimin e shumë basteve, pavarësisht nga llojet e basteve. Në Acca, lojtarët mund të fitojnë bastin vetëm nëse të gjitha parashikimet e grumbulluara janë të vërteta.

Disa lojtarë të rinj pyetën ekspertët për rëndësinë e tregjeve të basteve dhe këtu është një perceptim i përgjithshëm se si ata i konsiderojnë tregjet e basteve në bastet sportive.

Tregjet e basteve janë thelbësore për të ndihmuar lojtarët që të rrisin shanset e tyre për të vendosur baste fituese. Si fillim, lojtarë të ndryshëm njohin tregje të ndryshme bastesh. Kështu ata mund të minimizojnë gabimet duke shfrytëzuar ato tregje bastesh. Ata gjithashtu do ta kenë më të lehtë të hulumtojnë parashikimet për tregjet e basteve që preferojnë.

Për më tepër, tregjet e basteve ofrojnë shanse të ndryshme me rreziqe të ndryshme. Ofrimi i një shumëllojshmërie të gjerë tregjesh bastesh ndihmon në mbulimin e nevojave dhe preferencave të shumicës së basteve të basteve, të cilat Webbyslot përpiqet t'i bëjë. Sfida e vetme për lojtarët është zgjedhja e tregut të duhur të basteve, i cili mund të jetë dërrmues për shkak të opsioneve të shumta në dispozicion. Sipas Webbyslot, kjo është një sfidë më e pranueshme për lojtarët sesa të mos gjejnë një treg bastesh që u nevojitet.

Lajmi i fundit

Zgjedhja e faqeve më të mira të basteve të basketbollit
2022-09-28

Zgjedhja e faqeve më të mira të basteve të basketbollit

Lajme