Strategjitë më të mira të basteve sportive për t'u përdorur në 2021

Lajme

2021-11-24

Bastet sportive mund të jenë shumë argëtuese. Megjithatë, mund të jetë gjithashtu zhgënjyese për një lojtar nëse gjërat nuk shkojnë ashtu siç ai. Gjuajtësit po e përqafojnë me shpejtësi faktin se strategjia mban çelësin për të përmirësuar shanset e tyre në internet. Bastorët në internet mund të bëjnë për të ndihmuar në përmirësimin e përvojës së tyre të basteve sportive.

Strategjitë më të mira të basteve sportive për t'u përdorur në 2021

Të tilla përfshijnë vendosjen e kufijve të basteve, menaxhimin e duhur të bankrollit dhe përdorimin e së drejtës faqe për baste sportive. Bastet duhet gjithashtu të gjejë dhe të përdorë strategji efektive bastesh. Disa nga strategjitë më të mira të basteve sportive të përdorura në 2021 janë theksuar më poshtë.

Strategjia e basteve të përputhura Bastet e përputhura janë ndoshta strategjia më e lehtë e basteve që mund të përdorin lojtarët. Kjo strategji kërkon që lojtari të vendosë një grup bastesh në të njëjtën ngjarje. Megjithatë, kapja e madhe për këtë strategji bastesh është se ajo mbështetet në baste falas.

Shumica e faqeve të basteve online zakonisht ofrojnë baste falas dhe bonuse të tjera, të cilat lojtarët mund të përdorin në këtë strategji. Funksionon për të gjitha sportet, por është më i miri për ato që mund të përfundojnë me vetëm dy rezultate. Ngjarjet që kanë shanset më të larta do të jenë gjithashtu të favorshme për lojtarin.

Strategjia e basteve të arbitrazhit

Kjo strategji zakonisht synon të shfrytëzojë dallimet në shanset në libra të ndryshëm sportiv. Shanset zakonisht vazhdojnë të ndryshojnë pasi faktorë të ndryshëm që ndikojnë në rezultatin e lojës vazhdojnë të ndryshojnë. Në disa raste, ndryshimi mund të jetë mjaft i lartë për të dhënë kthime.

Strategjia e arbitrazhit përfiton nga vonesat në disa libra sportive në lidhje me ndryshimin e gjasave. Fitimet janë zakonisht minimale, por mund të grumbullohen për kthime më të mëdha.

Strategjia e Kriterit Kelly

Kjo strategji përdoret më së shpeshti në tregjet financiare por funksionon mjaft mirë edhe në bastet sportive. Ai synon të shfrytëzojë variacionet midis probabilitetit dhe gjasave. Gjithçka që i duhet një lojtari është të përcaktojë vlerën e koeficientit. Lojtari më pas mund të ndryshojë aksionet e tij sipas variacionit të probabilitetit dhe të gjasave. Ka formula matematikore që lojtari mund të përdorë për të llogaritur vlerën e koeficientit dhe mbivendosjen.

Strategjia e Rritjes së Shanset

Një nga metodat që përdorin bastebërësit për të tërhequr baste të rinj është rritja e shanseteve. Bastorët mund të përfitojnë nga rritja e këtyre gjasave për të rritur sasinë e fitimit të tyre të mundshëm. Kjo strategji funksionon vetëm për të përmirësuar sasinë e fitimit, por nuk e ndryshon probabilitetin për të fituar në asnjë mënyrë.

Megjithatë, bastorët duhet të kenë parasysh se shumica e librave sportiv zakonisht kanë arsye të mira për të rritur shanset e veçanta. Shanset e rritura mund të jenë një tregues se rezultati për shanset nuk do të jetë pozitiv.

Strategjia e basteve të sistemit

Kjo strategji bastesh kërkon që lojtarët të mbulojnë bastet e tyre me linja të ndryshme bastesh në vend që të përdorin një akumulator. Me bastet akumuluese, humbja e një basti do të thotë që i gjithë fletë-basti do të humbasë. Me bastet e sistemit, ju do të mbuloni të gjitha rezultatet më të mira, kështu që humbja e një basti nuk do të thotë domosdoshmërisht humbja e të gjithë bastit.

Duke ndjekur Steam

Ndjekja e avullit është një strategji që mbështetet në lëvizjet e rëndësishme në tregun e basteve. Për shembull, nëse shanset po lëvizin ndjeshëm, kjo mund të jetë për shkak se shumë lojtarë profesionistë dhe sindikata bastesh po vendosin baste në njërën anë.

Rezervatorët zakonisht ndryshojnë shanset e tyre në situata të tilla për të minimizuar pagesat e tyre. Strategjia supozon që bastorët profesionistë dhe sindikatat e basteve që shkaktojnë luhatjet e koeficienteve kanë një ide të mirë të rezultatit të mundshëm. Kështu, një lojtar mund ta përdorë atë njohuri për të vënë bast.

Lajmi i fundit

Debutimi i madh i TonyBet në Letoni pas investimit prej 1.5 milion dollarësh
2022-09-25

Debutimi i madh i TonyBet në Letoni pas investimit prej 1.5 milion dollarësh

Lajme