Bonusi i rimbushjes

Bonuset e rifreskimit janë një mënyrë që librat sportiv t'i mbajnë klientët e tyre të lumtur dhe të angazhuar. Kur një lojtar depoziton fonde në llogarinë e tij, libri sportiv mund t'i shpërblejë ata me një bonus mbi depozitën e tyre. Kjo mund të jetë në formën e basteve falas, shpërblimeve të ringarkimit ose edhe kthimit të parave.

Pra, pse faqet e basteve sportive ofrojnë bonuse të rifreskimit? Ka shumë arsye pse ka bonuse të basteve sportive. Së pari, bonuset e rifreskimit i mbajnë lojtarët të angazhuar me sitin. Ato ofrojnë një nxitje për lojtarët që të kthehen dhe të bastojnë përsëri, gjë që është e rëndësishme për librat sportiv pasi ata mbështeten në biznesin e përsëritur.

Bonusi i rimbushjes

Së dyti, bonuset e ringarkimit ndihmojnë në tërheqjen e klientëve të rinj. Sportsbooks mund t'i përdorin këto bonuse si një mënyrë për të joshur klientët e mundshëm që të regjistrohen me ta. Së fundi, bonuset e ringarkimit janë një mënyrë që librat sportiv të tregojnë vlerësim ndaj klientëve të tyre aktualë.

Nëse lojtarët kanë depozituar fonde në një llogari më parë dhe vazhdojnë të bastojnë me sajtin, ata shpesh do të marrin bonuse të ringarkimit si shpërblim për të qenë besnikë. Pra, nëse ndonjë lojtar po kërkon një mënyrë për të marrë vlerë shtesë në bastet e tij, ai mund të përfitojë nga bonuset e ringarkimit të ofruara nga librat sportiv.

Section icon
Si të përdorni Bonusin Reload

Si të përdorni Bonusin Reload

Bonusi i rimbushjes së basteve sportive nuk ofrohet më kot. Ato janë të destinuara për t'u përdorur nga klientët e tyre. Gjëja më e mirë për bonuset e ringarkimit është se ato mund të përdoren në mënyra të ndryshme. Si fillim, bonuset e ringarkimit janë perfekte për lojtarët që duan të bastojnë në shumë lojëra ose ngjarje në të njëjtën kohë. Duke përdorur një bonus ringarkimi, këta lojtarë mund të rrisin fuqinë e tyre të basteve dhe të marrin më shumë vlerë për paratë e tyre.

Për më tepër, bonuset e ringarkimit mund të përdoren për të ndihmuar lojtarët të mbulojnë humbjet nga bastet e mëparshme. Nëse ata kishin një ecuri të keqe në bastet e tyre të fundit, atëherë një bonus ringarkimi mund të ndihmojë në zbutjen e goditjes.

Së fundi, bonuset e ringarkimit mund të ruhen dhe të përdoren si fonde shtesë për baste me aksione të larta. Megjithatë, duke e bërë këtë, lojtarët duhet të dinë nëse bonusi ka një afat kohor dhe çdo kufizim tjetër që mund të zbatohet. Pra, nëse një lojtar po kërkon të rrisë bankrollin e tij të basteve, ata duhet të konsiderojnë përdorimin e bonuseve.

Si funksionon Bonusi i Rifreskimit

Ka më shumë se një mënyrë se si bonusi i ringarkimit mund të përfitojë lojtarët, por ata të gjithë rrotullohen rreth të njëjtit koncept: një lojtar bën një depozitë dhe krijuesi i basteve u jep atyre një përqindje të asaj depozite si bonus.

Bonuset veprojnë si fonde shtesë mbi atë që u depozitua fillimisht. Kjo do të thotë që ringarkimet i lejojnë lojtarët të dyfishojnë fitimet e tyre të mundshme, ndërsa gjithashtu i lejojnë ata të rikuperojnë çdo fond të humbur më parë duke përdorur vetë bonusin e ringarkimit.

Siç u përmend më herët, bonuset e ringarkimit mund të vijnë në formën e basteve falas, kthimit të parave, apo edhe të rritjes së gjasave për baste të veçanta. Ato nuk janë vetëm për klientët e rinj; klientët ekzistues të cilët kanë depozituar fonde në llogaritë e tyre më parë kanë të drejtë për këto bonuse.

Si të përdorni Bonusin Reload
Gjërat për t'u kujdesur në një bonus të rifreskimit

Gjërat për t'u kujdesur në një bonus të rifreskimit

baste sportive bota është plot me bonuse të ringarkimit dhe të reja shfaqen me sa duket çdo ditë. Ka bonuse të ringarkimit për sporte specifike, bonuse të ringarkimit me kufizime të caktuara të bashkangjitura, bonuse të ringarkimit që zbatohen vetëm përpara se të zhvillohet një ngjarje e caktuar.

Sado që ky duket si një lajm i shkëlqyeshëm për lojtarët që kërkojnë të përfitojnë sa më shumë nga përvoja e tyre e basteve, ai gjithashtu mund të jetë dërrmues nëse ata nuk e dinë se çfarë duan. Pra, si sigurohen lojtarët që zgjedhin bonusin e ringarkimit që është më i përshtatshmi për ta? Këtu janë disa gjëra për t'u marrë parasysh.

Kufizimet e bonusit

Gjëja e parë që lojtarët duhet të marrin në konsideratë kur zgjedhin një bonus ringarkimi është nëse ka apo jo ndonjë kufizim për të. Shumë oferta të ringarkimit kanë kërkesa që duhet të plotësohen përpara se të kalojnë fondet. Kjo përfshin shumat minimale të depozitave, kërkesat për rikthim (shuma e depozituar plus fitimet), etj.

Vlera e bonusit

Bonusi i ringarkimit i ofruar duhet të jetë proporcional me shumën e depozitës. Një rimbushje prej 100 dollarësh në një depozitë prej 50 dollarësh është shumë më e mirë se një me vlerë 30 dollarë në një depozitë prej 200 dollarësh. Në këtë mënyrë, lojtarët mund të maksimizojnë fitimet e tyre dhe të përfitojnë më shumë për paratë e tyre.

Korniza kohore

Bonuset e ringarkimit mund të jenë të disponueshme vetëm për një periudhë të caktuar kohe. Sa më e gjatë të jetë koha, aq më mirë, pasi kjo u jep lojtarëve kohë të mjaftueshme për të përfituar nga oferta.

Gjërat për t'u kujdesur në një bonus të rifreskimit
Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të ringarkimit

Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të ringarkimit

Çdo bonus në bastet sportive vjen me termat dhe kushtet e veta, dhe bonusi i ringarkimit nuk është i ndryshëm. Lojtarët duhet të lexojnë gjithmonë termat dhe kushtet e bonusit të ringarkimit përpara se të vendosin nëse do të përfitojnë ose jo nga një ofertë e ringarkimit. Për shembull, disa libra sportive mund të japin vetëm bonuse të ringarkimit për depozitat mbi një shumë të caktuar, të themi, 50 dollarë.

Lojtarët gjithashtu duhet të jenë të vetëdijshëm për datat e skadimit të bonusit të ringarkimit. Bonuset e ringarkimit, si ofertat e mirëseardhjes, zakonisht skadojnë brenda një afati kohor të caktuar pasi të jepen. Pra, nëse një lojtar ka marrë bonusin në llogarinë e tij, por nuk e përdor atë brenda afatit të caktuar kohor, ai ka të ngjarë të humbasë bonusin.

Kërkesat e bastit

Një tjetër gjë thelbësore që lojtarët duhet të kuptojnë janë kërkesat e basteve që lidhen me bonuset e ringarkimit. Kërkesat e bastit janë një sërë kushtesh që lojtarët duhet të plotësojnë përpara se të mund të nxjerrin ndonjë fitim nga bonusi i tyre i rimbushjes. Në përgjithësi, sa më e lartë të jetë shuma e bonusit të rimbushjes, aq më të rrepta janë kërkesat e bastit.

Pra, bonuset e rifreskimit u ofrojnë lojtarëve një mënyrë alternative për të marrë vlerën e basteve të tyre, por lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se çfarë po marrin para se të pretendojnë një të tillë. Termat dhe kushtet që lidhen me ringarkimet mund të ndryshojnë shumë midis librave sportiv, kështu që bastorët duhet të marrin kohë për t'i kuptuar ato.

Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të ringarkimit
Çfarë sportesh ofrojnë bonus rifreskimi?

Çfarë sportesh ofrojnë bonus rifreskimi?

Ka dhjetëra faqet më të mira të basteve të ringarkimit të bonusit. Pra, nëse ndonjë lojtar po kërkon këtë bonus, ata nuk duhet të luftojnë për ta gjetur atë, edhe pse bonusi mund të ndryshojë nga një libër sportiv në tjetrin për sa i përket vlerës, kërkesave të basteve, etj. Thënë kështu, disa nga sportet më të zakonshme që bonuset e ringarkimit të ofertës përfshijnë futboll, basketboll, gara me kuaj, tenis, boks, MMA dhe më shumë.

Futbolli

Futbolli është padyshim sporti më popullor në botë. Pikërisht aty bastojnë më shumë lojtarët dhe marrin vlerën më të madhe. Në fakt, asnjë faqe bastesh nuk do të mbijetonte pa marrë baste në futboll.

Nga Premier League dhe La Liga angleze në Bundesliga dhe Serie A, ka bonuse të rifreskimit për lojtarët që mund të përfitojnë nga qindra ndeshje futbolli në turne të ndryshëm. Kështu, ringarkoni bonuset në baste futbolli janë një dukuri e zakonshme.

Për të gjetur bonusin më të mirë të ringarkimit në futboll, lojtarët duhet të krahasojnë bonuset e ofruara nga libra të ndryshëm sportiv. Për shembull, disa libra sportive mund të ofrojnë një bonus ringarkimi prej 50% për depozitat deri në 200 dollarë, ndërsa të tjerët mund të ofrojnë 100% për depozitat deri në 500 dollarë. Pra, është e rëndësishme që lojtarët të bëjnë kërkimin e tyre dhe të gjejnë faqet më të mira të basteve me bonusin e rifreskimit që u përshtatet atyre.

Për më tepër, lojtarët duhet të dinë se në cilat ndeshje futbolli mund të bastojnë me bonus. Bonusi i ringarkimit mund të jetë i vlefshëm për një ligë ose kupë specifike, kështu që është e rëndësishme të dini se cilat gara përfshihen.

Basketboll

Ashtu si futbolli, basketbolli është një nga sportet më të njohura në botë. Futbollistët mund të gjejnë bonuse të ringarkimit për turnetë kryesore si turnetë NBA dhe NCAA, si dhe liga më të vogla në të gjithë botën.

Bonuset e ringarkimit të basketbollit mund të ndryshojnë nga një libër sportiv në tjetrin. Megjithatë, lojtarët duhet të presin oferta që përfshijnë baste falas dhe kthim parash për humbjet paraprake. Për shembull, disa bonuse të ringarkimit ofrojnë bonuse të ringarkimit të tilla si 100% deri në 50 dollarë. Pra, nëse një lojtar humbet para në bastet e tij dhe ringarkon fondet në llogarinë e librit sportiv, ai do të marrë një bast shtesë prej 50 dollarësh falas që mund të përdoret për bastet e ardhshme.

Gare me kuaj

Garat me kuaj janë një nga sportet më të vjetra në botë. Dhe ndërsa nuk është aq popullor sa futbolli dhe basketbolli, sporti ende ka një numër të madh ndjekësish, qofshin tifozë apo basketues. Kjo është arsyeja pse shumica e librave sportiv lejojnë klientët e tyre të bastojnë në këtë sport.

Bonusi i ringarkimit për garat me kuaj mund të ndryshojë në çdo libër sportiv, por zakonisht ofron një përqindje të përputhjes me shumën e depozitës. Për shembull, disa bonuse të rimbushjes mund të ofrojnë një përputhje 50% për depozitat deri në 500 dollarë. Pra, nëse një lojtar do të depozitonte 1000 dollarë në llogarinë e tyre, ata do të merrnin 500 dollarë shtesë në baste falas për t'i përdorur për bastet e ardhshme. Bankroll shtesë e vendos lojtarin në një pozicion për të vënë bast më gjatë.

Tenis

Tenisi është një tjetër sport që ka parë një rritje të popullaritetit vitet e fundit. Kjo ka të ngjarë për shkak të yjeve të tillë si Roger Federer dhe Nadal që dominojnë lojën. Tenis turnet transmetohen rregullisht në televizion dhe tërheqin interes të madh bastesh.

Bonuset e ringarkimit për tenis mund të gjenden në shumicën e librave sportiv. Bonusi mund të jetë një ndeshje në përqindje në shumën e depozitës, ose mund të vijë në formën e basteve falas. Pra, nëse një lojtar po kërkon të vë bast në Australian Open ose Wimbledon, ai ka të ngjarë të gjejë një bonus ringarkimi për ta përdorur.

Boks dhe MMA

Ka një interes në rritje për boksin dhe bastet MMA, me popullaritetin e të dy sporteve në rritje. Dhe ndërkohë që ringarkimet për këto dy sporte mund të mos jenë aq të zakonshme sa bonuset e tjera të ringarkimit të ofruara nga librat sportiv në internet, lojtarët mund të gjejnë ende oferta të rifreskimit në shumicën e vendeve të basteve.

Për shembull, disa libra sportive mund të ofrojnë ringarkime të tilla si 100% deri në 200 dollarë për boks dhe MMA. Pra, nëse një lojtar do të depozitonte 200 dollarë në llogarinë e tyre, ata do të merrnin 200 dollarë shtesë, që do të thotë se do të kenë 400 dollarë për të vënë bast.

Ashtu si me ofertat e tjera të ringarkimit në librat sportiv, lojtarët duhet të dinë se cilat ndeshje përfshihen në bonusin e ringarkimit. Disa libra sportive mund të përfshijnë vetëm luftime nga një promovim specifik, si UFC ose Bellator. Pra, duhet të hulumtoni përpara se të depozitoni fonde në llogarinë e tyre.

Në krye të sporteve të mësipërme, sportet e tjera që ofrojnë bonuse të ringarkimit përfshijnë regbi, kriket dhe golf. Pra, pa marrë parasysh se për cilin sport është i interesuar të bastojë një lojtar, ka të ngjarë të ofrohet një bonus ringarkimi.

Dhe, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se ndërsa bonuset e rimbushjes mund të ndryshojnë midis librave sportiv dhe nga një sport në tjetrin, bazat e bonusit mbeten të njëjta: bastorët duhet të depozitojnë për të marrë bonusin dhe zbatohen kërkesat e basteve.

Çfarë sportesh ofrojnë bonus rifreskimi?
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Bastet mund të jenë shumë të këndshme, por lojtarët duhet të kujtojnë se është gjithashtu një formë kumari dhe mund të jetë shumë e varur. Pra, lojtarët duhet të luajnë brenda mundësive të tyre dhe kurrë të mos vënë bast më shumë sesa mund të përballojnë për të humbur. Gjuajtësit që ndihen sikur po luftojnë me zakonet e basteve duhet të kërkojnë ndihmë profesionale.

Ka shumë organizata atje që mund të ndihmojnë me varësinë nga kumari. Por a duhet të arrijnë gjërat në këtë nivel? Jo. Nëse lojtarët mund të përfshijnë baste të përgjegjshme në rutinat e tyre, ata mund të shmangin zhvillimin e një varësie nga kumari. Disa këshilla për të ndihmuar bastet me përgjegjësi përfshijnë sa vijon:

Vendosja e kufijve

Nëse një lojtar ka planifikuar të përdorë, të themi, 100 dollarë në baste në ditë, ai duhet t'i përmbahet asaj shume, pavarësisht se sa mirë po bast. Dhe ndërsa ky mund të jetë një parim i vështirë për t'u ndjekur, ia vlen. Gjithçka që i nevojitet është disiplina.

Marrja e pushimeve

Nëse një lojtar ndihet i mbingarkuar ose i stresuar për shkak të basteve, mund të jetë koha që ata të bëjnë një pushim. Kjo mund të nënkuptojë ndalimin e basteve për një ditë, javë ose muaj.

Vetëpërjashtimi

Nëse një lojtar ndihet sikur po lufton me bastet e tij, ai mund ta përjashtojë veten nga bastet.

Lëshimi i humbjeve

Nëse një lojtar ka humbur në një bast, kjo nuk do të thotë se ata duhet të vazhdojnë të ndjekin humbjet e tyre derisa të fitojnë atë që kanë humbur tashmë. Për shumë njerëz, kjo çon vetëm në ndjekjen e më shumë humbjeve dhe mund të çojë në pasoja shkatërruese për lojtarin.

Kumar i përgjegjshëm