Bonusi i besnikërisë

Bonuset e besnikërisë kanë qenë rreth e rrotull në industrinë e lojërave të fatit për një kohë të gjatë. Si kazinotë tokësore ashtu edhe ato online i kanë përdorur këto stimuj për të joshur lojtarët, kryesisht në premtimin e ryshfetit, lojërave falas, dhomave me zbritje dhe një sërë stimujsh të tjerë me kusht që të bëjnë një gjë; vendosni baste me ta vazhdimisht.

Përhapja e basteve sportive ka bërë që edhe librat në internet të përqafojnë programet e besnikërisë. Si rezultat, bastet sportive të cilët bastojnë në faqet më të mira të basteve të bonusit të besnikërisë mund të korrin shpërblime të ngjashme me ato që gëzojnë lojtarët e kazinove në internet.

Çdo lojtar që ka qenë aktiv në faqet e basteve me bonus besnikërie për disa kohë mund të kualifikohet për një bonus besnikërie. Në mënyrë tipike, promovimet e besnikërisë shtrihen vetëm për lojtarët që vendosin vazhdimisht baste me të njëjtin krijues bastesh për një kohë të gjatë. Në këmbim të 'besnikërisë' së tyre, librat e sportit shprehin mirënjohjen e tyre duke ofruar këto stimuj.

Bonusi i besnikërisë

Pse librat sportiv ofrojnë gjithsesi bonuse besnikërie? Ndërsa kjo shihet kryesisht si një mesazh vlerësimi, në të vërtetë, prezantuesit që ofrojnë bonuse besnikërie e bëjnë këtë duke synuar t'i mbajnë lojtarët të bastojnë me ta. Por, pavarësisht nga qëllimi i tyre, në fund të fundit është se ata sigurojnë që lojtarët të kenë vlerën më të madhe për paratë e tyre.

Kështu që bastorët sportivë këshillohen të jenë të vetëdijshëm për marrjen e këtyre stimujve gjatë regjistrimit në faqet e basteve me bonus besnikërie pasi kjo mund të ndikojë ndjeshëm në financimin e tyre.

Section icon
Përdorimi i bonuseve të besnikërisë

Përdorimi i bonuseve të besnikërisë

Kur një lojtar regjistron një llogari në një bastevënës në internet dhe bën depozitimin e tij të parë, ai regjistrohet menjëherë në një program shpërblimi besnikërie, në varësi të faqes së basteve në të cilën po luajnë. Bonuset e besnikërisë kanë emra të ndryshëm; skema e shpërblimeve të besnikërisë, skema e shpërblimeve VIP ose ndonjë fjalë për këtë qëllim.

Një besnikëri ose bonus bastesh sportive, pavarësisht nga emri me të cilin shkon, është në thelb i njëjtë. I vetmi ndryshim me këtë nxitje është zakonisht shuma e bonusit që mund të merrni. Është e zakonshme të gjesh disa lojëra ose prezantues që ofrojnë më shumë shpërblime për dollar të vënë bast sesa të tjerët. Kështu që lojtarët këshillohen gjithmonë të lexojnë termat dhe kushtet përkatëse për të zbuluar se çfarë duhet për t'u kualifikuar për këto stimuj.

Përdorimi i bonuseve të besnikërisë
Shndërroni bonusin e besnikërisë në para të vërteta

Shndërroni bonusin e besnikërisë në para të vërteta

Siç u përmend më parë, kërkesat e basteve luajnë një rol vendimtar në shfrytëzim bonuse të mirëseardhjes. Thënë kështu, këtu janë disa faktorë thelbësorë që mund të jenë jetik për çdo lojtar që kërkon t'i kthejë bonuset e besnikërisë në para të vërteta.

Kërkesat e bastit

Më shpesh sesa jo, shuma e ofruar për lojtarët duhet të vihet disa herë në disa sporte. Kërkesat e Playthrough duhet të jenë gjëja e parë që duhet të marrë parasysh çdo lojtar që kërkon të konvertojë pikët e bonusit të besnikërisë së basteve sportive në para të vërteta.

Kufijtë e pagesës

Kufijtë e pagesës duhet të interesojnë çdo bastdhënës që dëshiron të konvertojë një bonus besnikërie në para. Shumica e lojtarëve as nuk e kuptojnë se disa bonuse besnikërie i nënshtrohen rregullave të pagesës maksimale. Për sa i përket basteve sportive, rregullat mund të ndryshojnë në mënyrë të konsiderueshme dhe nuk kufizohen vetëm në një sport specifik, por në ligat e veçanta ose tregjet e basteve.

Shumica e lojtarëve priren të jenë pak të hutuar për kufijtë e pagesave, veçanërisht ata që nuk vënë shpesh bast. Qasjet e përdorura në përcaktimin e kufijve të pagesës shpesh ndryshojnë. Disa rezervistë vendosin limite ditore, javore, mujore ose vjetore. Cilido qoftë rasti, lojtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për kufizime të tilla për të shmangur zhgënjimin kur arrijnë atë fitore të madhe.

Datat e skadencës

Sigurisht, shumica e bonuseve të ofruara nga librat sportiv nuk janë të dizajnuara të zgjasin përgjithmonë. Në mënyrë tipike, kjo do të thotë që lojtarët duhet të sigurojnë që të plotësojnë kërkesat e bastit përpara se të skadojnë. Dështimi për të përmbushur kërkesat e basteve përpara skadimit të bonusit mund të bëjë që një lojtar të humbasë shumën e bonusit dhe çdo fitore të grumbulluar në të.

Shndërroni bonusin e besnikërisë në para të vërteta
Gjërat për t'u kujdesur për një bonus besnikërie

Gjërat për t'u kujdesur për një bonus besnikërie

Padyshim, bonuset e besnikërisë nga libralitë të ndryshëm nuk krijohen të barabartë. Ndërsa lojtarët mund të futen automatikisht në disa programe besnikërie, ata duhet t'i kushtojnë vëmendje asaj që nënkupton abonimi në ndonjë program besnikërie.

Kur zgjidhni një program besnikërie, duhet të shfaqen tre aspektet që ndikojnë në aftësinë e një lojtari për të kthyer çdo bonus besnikërie në para të vërteta të përmendura më lart (kërkesat e bastit, kufijtë e pagesës dhe datat e skadimit). Megjithatë, ka shumë parametra të tjerë që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një bonus besnikërie të basteve sportive. Kjo perfshin:

 • Shuma ose tarifat e bonusit të besnikërisë
 • Lojërat e përfshira në programin e besnikërisë
 • Natyra e programit të besnikërisë, p.sh., pikë VIP dhe bonuse për kthimin e parave
 • Vlerësime nga lojtarët e tjerë
Gjërat për t'u kujdesur për një bonus besnikërie
Kuptimi i termave dhe kushteve të bonuseve të besnikërisë

Kuptimi i termave dhe kushteve të bonuseve të besnikërisë

Siç u përmend më parë, disa libra sportive shpërblejnë lojtarët për lojën me ta duke përdorur bonuse besnikërie. Në thelb, një bonus besnikërie fitohet sa herë që një lojtar depoziton dhe vë baste në një libër sportiv në internet. Disa nga shpërblimet e renditura në programet e besnikërisë përfshijnë pikë besnikërie të riblershme. Shumica faqet e basteve sportive në internet lejoni lojtarët të shlyejnë pikët e tyre të besnikërisë vetëm pasi të arrijnë një prag të caktuar.

Në thelb, pikët e besnikërisë zakonisht bazohen në bast. Pikët e grumbulluara janë përgjithësisht proporcionale me volumin e basteve të vendosura. Megjithatë, lojtarët këshillohen gjithmonë të kontrollojnë se cilat lojëra kontribuojnë në programin e besnikërisë pasi disa rezervistë mund të kufizojnë lojëra të caktuara.

Si i llogaritin listat sportive pikët e besnikërisë? Kur jepen pikë, shumica e bastebërësve përdorin një sistem pikësh, le të themi një pikë për çdo 10 dollarë të vënë bast.

Kuptimi i termave dhe kushteve të bonuseve të besnikërisë
Kërkesat e bastit për bonuset e besnikërisë

Kërkesat e bastit për bonuset e besnikërisë

Nëse një lojtar merr një bonus besnikërie, ai duhet të kuptojë se këto bonuse shpesh janë të lidhura me disa kërkesa bastesh. Megjithatë, ndryshe nga shpërblimet e tjera, pikët e besnikërisë kanë kërkesa relativisht të ulëta bastesh. Për shembull, një lojtari mund t'i kërkohet të vë bast bonusin të paktën një herë (1x) në vend të përfitimeve të tjera që duhet të vihen disa herë.

Vlen gjithashtu të theksohet se disa libra sportive ofrojnë besnikëri si para falas. Megjithëse të rralla, bonuset e besnikërisë pa kërkesa për bast zakonisht janë në formën e parave falas që mund të tërhiqen pa vendosur një bast.

Cilat sporte ofrojnë bonuse besnikërie?

Shumica e librave sportive sot janë të kufizuara në sporte specifike. Pritet të gjejë një bastvënës që mbulon një listë të gjatë ngjarjesh sportive, disa prej të cilave mund të mos përfshihen në programet përkatëse të shpërblimit të besnikërisë së bastvënësve përkatës. Si rezultat, pyetja (cilat sporte ofrojnë bonuse besnikërie?) shpesh mirëpritet në qarqet e lojërave në internet.

Me kënaqësi, përvetësimi i bonuseve të besnikërisë në qarqet e basteve sportive ka qenë jashtëzakonisht pozitiv. Sot, shumica e basteve mbulojnë më shumë ngjarje bastesh se më parë, me numrin që pritet të rritet edhe më tej. Disa sporte shfaqen dukshëm në skemat e programeve të besnikërisë, megjithëse të ndryshme. Thënë kështu, këtu janë disa sporte që zakonisht ofrojnë bonuse besnikërie.

Kërkesat e bastit për bonuset e besnikërisë
Bonus besnikërie në futboll

Bonus besnikërie në futboll

Futbolli është padyshim loja më e bastuar në qarqet e basteve sportive nga të gjitha sportet amerikane. Dhe për bastet e futbollit, NFL është liga më e popullarizuar, me lojtarët vendas dhe në det të hapur që grumbullohen mbi klientët e rinj çdo sezon tjetër.

Bonuset e besnikërisë luajnë një rol jetik në botën e basteve të futbollit. Në thelb, shumëllojshmëria dhe natyra e këtyre shpërblimeve shpesh ndryshojnë nga një librari në tjetrën. Thënë kështu, cilat janë llojet e ndryshme të bonuseve të besnikërisë që u ofrohen lojtarëve të futbollit?

Bonus i përgjithshëm i kazinosë

Disa libra sportive shpesh përfshijnë bonuse të përgjithshme të kazinosë në skemën e tyre të bonusit të besnikërisë. Bonuset e besnikërisë së futbollit përfshijnë rritje të ndeshjeve, ringarkoni pa depozitë dhe shanse të zgjeruara. Niveli i lojtarit shpesh përcakton nivelin ose natyrën e bonusit. Në mënyrë ideale, lojtarët e niveleve më të larta shpesh gëzojnë kërkesa më të favorshme sesa ata në nivelet më të ulëta.

Bonuset e besnikërisë me nivele

Siç sugjeron emri, këto bonuse besnikërie shpesh i bashkangjiten niveleve të ndryshme të përfshira në bastet sportive. Ndërsa ata nuk janë të kufizuar vetëm në bastorët e futbollit, ata janë jashtëzakonisht të shkathët. Lojtarët janë të detyruar të bastojnë shumë për t'u kualifikuar për bonuset e besnikërisë në nivele. Në raste të jashtëzakonshme, disa libra sportive mund të ofrojnë gjithashtu një dritare ku ata mund të blejnë pikë për t'u kualifikuar për promovime të nivelit të lartë.

Bonuset e kthimit të parave

Bonuset e kthimit të parave përfshihen gjithashtu në bonuset e besnikërisë. Megjithatë, bastorët fitojnë pikë për çdo bast që bëjnë me bonuset e kthimit të parave, zakonisht në varësi të shumës së bastit. Shumica e faqeve të basteve të futbollit ofrojnë këto stimuj në formën e parave të gatshme ose kredive falas që mund të përdoren për të vendosur baste me para reale. Me shumicën e bonuseve të besnikërisë, lojtarët më lart qëndrojnë në nivel për të marrë norma më të mira konvertimi dhe kërkesa për baste.

Bonus besnikërie në futboll
Bonus besnikërie në garat me kuaj

Bonus besnikërie në garat me kuaj

Përveç shpërblimeve të përditshme për të tërhequr lojtarë të rinj, racebooks gjithashtu zgjerojnë bonuset e besnikërisë për klientët e tyre. Shumica e këtyre faqeve të basteve përdorin skema të mirëpërcaktuara besnikërie që lejojnë bastorët e garave me kuaj fitojnë pikë sa herë që vendosin një bast. Dhe pasi lojtarët të grumbullojnë një numër të caktuar pikësh, ata lejohen t'i konvertojnë ato në para, të cilat mund të përdoren për të vendosur baste me para reale.

Vlen gjithashtu të theksohet se disa prezantues punësojnë shpërblimet e bastit skemat e besnikërisë. Sipas kësaj skeme, një lojtar mund të fitojë një pikë për çdo dollar të vënë bast, së bashku me një pikë shtesë për një shumë të ngjashme kur vendos baste specifike si p.sh _e_xactas dhe zgjidhni 6.

Rrotulluesit e lartë në garat me kuaj gjithashtu mund të përfitojnë nga Programi i besnikërisë VIP. Sipas këtij programi, rrotullave të larta u jepen privilegje të veçanta, zakonisht më shumë se ato të listuara në programin e besnikërisë 'të përgjithshme', si p.sh bonuset e depozitave ose kërkesa të reduktuara për baste.

Cilido qoftë rasti, potenciali i zbritjes për shumicën e skemave të besnikërisë zakonisht përcaktohet nga një përzierje bastesh të vendosura. Ndërsa bonuset e besnikërisë janë shpesh të vogla në përqindje, ato shpesh shtohen për të siguruar rritjen e nevojshme të bankrollit.

Bonus besnikërie në garat me kuaj
Bonus besnikërie e basketbollit

Bonus besnikërie e basketbollit

Nëse diçka u sjell kënaqësi basteve sportive, ajo është vendosja e basteve duke përdorur bonuse dhe fitimi. Të basketbolli Bonusi i besnikërisë gëzon apel masiv. Ndërsa lojtarët mund të jenë të prirur të përfitojnë nga përfitime të tjera krahas bonusit të besnikërisë, bonusi i besnikërisë së basketbollit është padyshim kënaqësia e çdo lojtari.

program besnikërie i bazuar në pikë është padyshim metodologjia më e zakonshme e përdorur nga librat sportiv në internet. Bastet e shpeshta fitojnë pikë që mund të konvertohen në një bonus pa pagesë dhe kthim parash ose ndonjë ofertë tjetër.

Disa libra sportive mund të përdorin gjithashtu një program besnikërie me nivele. Këto bonuse besnikërie shërbejnë për të vendosur një ekuilibër midis shpërblimeve të arritshme dhe të dëshirueshme. Sipas këtij sistemi, lojtarëve u ofrohen stimuj më të vegjël ndërsa ngjiten në shkallët e besnikërisë. Në këtë sistem, lojtarët e kanë të lehtë të qëndrojnë të përkushtuar ndaj sajtit të librave.

A Program besnikërie specifike për lojën është mjaft e zakonshme në qarqet e basteve të basketbollit. Librat sportive kryesisht përdorin këtë bonus në një përpjekje për të forcuar praninë e tyre në një vend specifik, të themi basketbolli. Disa kazino ofrojnë vetëm pikë besnikërie për basketbollistët dhe jo lojëra të tjera. Kur vihet në perspektivë, kjo është zakonisht një mënyrë për të ngurtësuar markën e një bastori pa i bërë klientët të ndihen sikur po detyrohen të vënë bast në ndonjë lojë.

Bonus besnikërie e basketbollit
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Për shumicën dërrmuese të sportdashësve, bastet konsiderohen si një aktivitet argëtues argëtues, ashtu si shumica e formave të argëtimit. Fatkeqësisht, ka raste kur kumari del jashtë kontrollit.

Varësia nga kumari shpesh çon në vështirësi të panevojshme. Sidoqoftë, suksesi në lojërat e fatit kërkon më shumë sesa thjesht vendosja e basteve fituese. Lojtarët duhet të gjejnë mënyra për të bërë baste inteligjente. Thënë kështu, këtu janë disa këshilla të përgjegjshme për bastet sportive.

 • Të kesh një buxhet: Bastet sportive rekreative mund të mos kenë probleme serioze në lidhje me menaxhimin e parave. Megjithatë, parimi kryesor është që lojtarët duhet të luajnë gjithmonë vetëm me atë që janë të gatshëm të humbasin.
 • Shmangni ndjekjen e humbjeve: Tundimi për të vendosur një bast menjëherë pas humbjes mund të jetë i papërmbajtshëm. Ndjekja e humbjeve mund të jetë e kushtueshme për shkak të natyrës së rastësishme të rezultateve sportive. Vendimmarrja është kritike këtu, por këshillohet gjithashtu të vendosni një kufi të humbjes së ndalimit për të ruajtur bankrollin tuaj.
 • Përqafoni vetëpërjashtimin: Kushdo që ka disa shqetësime për lojërat e fatit duhet padyshim të marrë parasysh vetëpërjashtimin. Në rastin e basteve sportive, kjo në thelb nënkupton përjashtimin e vetes nga librat sportiv në internet si një mënyrë për të shmangur kumarin në mënyrë të papërgjegjshme.
Kumar i përgjegjshëm
Këshilla shtesë për lojërat e përgjegjshme të fatit

Këshilla shtesë për lojërat e përgjegjshme të fatit

Kumari i përgjegjshëm ka të bëjë kryesisht me ushtrimin e disiplinës dhe marrjen e vendimeve racionale gjatë vendosjes së basteve. Ndërsa këshillat e ndara më sipër mund të jenë të dobishme, këto sugjerime shtesë duhet të ndihmojnë gjithashtu.

 • Shmangni vendosjen e basteve kur jeni të dehur
 • Provoni të hiqni dorë pas një fitoreje të madhe
 • Asnjëherë mos merrni hua për të luajtur kumar
 • Mos harroni gjithmonë se bastet duhet të jenë një hobi argëtues, jo një rrugë për të fituar para.
Këshilla shtesë për lojërat e përgjegjshme të fatit