Bonus pa depozitë

Shpërblimet e shumta që presin bastore krejt të rinj në shumicën e vendeve të basteve vijnë në një çantë të përzier të çdo forme dhe madhësie. Gjithçka që lojtarët duhet të shikojnë është faqja ku faqja e basteve liston çdo bonus të basteve në internet që ata ofrojnë.

Një nga shpërblimet që hasin bastorët është një bonus pa depozite - grali i shenjtë i ofruar në shumicën e vendeve të basteve si bonus. Një bonus pa depozite u ofron bastorëve një shans për të fituar para pa asnjë dobësi. Kjo është arsyeja pse faqet e basteve me një bonus falas pa depozitë janë shumë tërheqëse për bastuesit që të kalojnë.

Bonus pa depozitë
Çfarë është një bonus pa depozite

Çfarë është një bonus pa depozite

Një bonus pa depozite është pikërisht ajo që tingëllon - një bonus bastesh sportive në internet që nuk kërkon një depozitë fillestare. Mendoni për atë si një bast provë në faqet e basteve në internet. Nëse basti i një bastori fiton, ata duhet të mbajnë fitimet, në varësi të kushteve dhe kushteve të dakorduara. Nëse nuk e bëjnë, atëherë nuk ka asnjë dobësi pasi lojtarët nuk i kanë vënë ende paratë e tyre.

Nuk është për t'u habitur që një bonus pa depozite është një bonus bastesh në internet me të vërtetë rreziku që tërheq bastet si bletët te mjalti. Në fund të fundit, një bonus pa depozite i lejon bastorët të kalojnë procesin e vendosjes së një basti në faqen e basteve të zgjedhura, gjë që do t'i lejojë ata të vendosin nëse ia vlen t'i përmbahen sajtit të basteve.

Duke qenë se bastorët i kanë të gjitha avantazhet dhe bastvënësja mbart të gjitha anët negative, bonuset e pa depozitave po bëhen gjithnjë e më të rralla, pasi mund të jetë mjaft e kushtueshme për të financuar bastesh.

Disa faqe bastesh priren të ofrojnë më shumë baste falas ose një bonus depozite bastesh sesa bonuse pa depozite. Nëse një është i disponueshëm, ai mund të zhduket shpejt pasi zakonisht është i disponueshëm për një kohë të kufizuar ose për një numër të kufizuar klientësh.

Çfarë është një bonus pa depozite
Nuk ka kërkesa për bast bonus depozite

Nuk ka kërkesa për bast bonus depozite

Sigurisht, faqet e basteve nuk do të japin bonuse pa depozite pa asnjë kërkesë. Këtu janë disa nga kërkesat ose kufizimet që lojtarët duhet të plotësojnë në mënyrë që të jenë në gjendje të tërheqin fitimet e tyre nga bonusi pa depozitim.

Së pari, bastorët do të duhet të krijojnë një llogari me faqen online të basteve sportive. Më shpesh sesa jo, kjo përfshin plotësimin e procedurës KYC (Njih-Të-Klientin) e cila kërkon që bastorët të dorëzojnë dokumente që do të verifikojnë të dhënat e tyre personale.

Ndryshe nga shumë bonuse bastesh që ofrojnë faqet e basteve, nuk ka asnjë depozitë fillestare ose kërkesa për bast të parë për të kërkuar një bonus pa depozite.

Një kërkesë tjetër që shumica e faqeve të basteve vendosin për një bonus pa depozite është një periudhë pastrimi. Pasi bastuesi kërkon bonusin pa depozitim, fillon numërimi mbrapsht midis diapazonit prej 7 deri në 30 ditë. Kufiri i periudhës së pastrimit nuk është zakonisht një problem për shumicën, pasi shpesh përdoret pothuajse menjëherë.

Nuk ka kërkesa për bast bonus depozite
Shndërroni bonuset pa depozite në para të vërteta

Shndërroni bonuset pa depozite në para të vërteta

Shndërrimi i një bonusi pa depozite në fonde reale është jashtëzakonisht i thjeshtë. Pasi lojtarët të kenë kërkuar bonusin pa depozitim, gjithçka që u mbetet atyre është të studiojnë shanset ekzistuese dhe të vendosin bastet e tyre. Megjithatë, mund të ketë përcaktime në termat dhe kushtet që mund të ndalojnë një lojtar nga fitimi i parave reale nga një bonus pa depozite.

Kufizimet gjeografike

Është e thjeshtë të përcaktohet nëse vendndodhja gjeografike e një bastori i kualifikon ata për një bonus pa depozite. Në termat dhe kushtet e bonusit në fjalë, faqet e libralidhësve normalisht do të listoni vendin ose vendet ku mund të shlyhet basti falas.

Nëse nuk specifikohen kufij rajonalë, është e arsyeshme të supozohet se basti falas është i disponueshëm në mbarë botën.

Kërkesat për lojëra

Kërkesat e Playthrough normalisht nënkuptojnë që bastorët duhet të vendosin një numër ose vlerë të caktuar bastesh përpara se të arkëtojnë fitimet e tyre të basteve falas.

Mënyra më e thjeshtë për të llogaritur vlerën e një bonusi pa depozite me këtë kërkesë është të shumëzoni bonusin me numrin e kthesave të nevojshme ose të vendosni bast vlerën totale të bonusit pa depozitim me fondet e veta të bastit.

Kufizimet maksimale të fitimit

Meqenëse bonuset pa depozite janë para teknikisht pa pagesë që jep faqja online e sporteve sportive në internet, ka kufizime se sa mund të fitojë një bastdhënës. Ja një shembull:

Supozoni se bastuesi pretendon një bonus prej 100 dollarësh pa depozitim. Pas disa ndeshjesh, bastuesi tani ka 2,300 dollarë në fondet e tij dhe ka pastruar kërkesën e bastit të vendosur në afatin e kushteve. Nëse bonusi pa depozitim thotë se kufiri i fitimit është 2,000 dollarë, bastuesi mund ta tërheqë vetëm atë shumë dhe të humbasë mbi 300 dollarë.

Shndërroni bonuset pa depozite në para të vërteta
Nuk ka strategji bonus depozitimi në faqet e basteve

Nuk ka strategji bonus depozitimi në faqet e basteve

Këtu janë disa këshilla për të maksimizuar fitimet tuaja me një bonus pa depozite pavarësisht kufizimeve të shumta që vijnë me të.

Një gjë për të bërë është të kërkoni faqe bastesh që ofrojnë bonuse më të mëdha pa depozite. Më e madhe bonuset mund të ndihmojnë bastorët kanë një shans më të mirë për t'i konvertuar këto stimuj në pagesa më të mëdha.

Një mënyrë tjetër për të maksimizuar fitimet e bonusit pa depozitim është gjetja e një faqe interneti bastesh sportive që ofron kërkesa më të ulëta bastesh. Bastorët nuk do të duhet të luajnë shumë para për të fituar, sepse kërkesat e basteve janë zvogëluar. Për më tepër, ato zvogëlojnë mundësinë e humbjes së dollarëve pa depozitë gjatë lojës.

Lojtarët mund të kërkojnë gjithashtu faqe bastesh në internet që ofrojnë kufij më të lartë të fitimeve. Kufiri i fitimit mund të gjendet në termat dhe kushtet e një bonusi. Shuma maksimale që mund të fitoni pa bonuse pa depozite duhet të diskutohet në faqen e kushteve.

Nuk ka strategji bonus depozitimi në faqet e basteve
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Ndërsa bixhozi mund të jetë i këndshëm, mbani në mend se është një formë argëtimi me pagesë. Ne nuk i këshillojmë lojtarët që të bëjnë të gjithë jetesën e tyre nga kumari.

Vendosja e një buxheti dhe një kufizim kohor është thelbësor. Bastorët mund të mos e dinë se po djegin kursimet e tyre ose po harrojnë gjëra të tjera të rëndësishme në jetë, të tilla si familja ose karriera kur janë në nxehtësinë e momentit.

Vendosja e një kufiri gjithashtu mund t'i mbajë kumarxhinjtë nga ndjekja e humbjeve deri në skajin e një shkëmbi. Mos vini bast para që nuk i kanë ose nuk i kanë. Lojtarët nuk duhet të luajnë kumar nëse nuk kanë mundësi ta bëjnë këtë. Kjo mund të çojë në borxhe dhe çështje të tjera financiare dhe personale në jetën e një lojtari.

Një aspekt tjetër thelbësor i lojës së përgjegjshme është shmangia e nënshtrimit ndaj gabimeve të lojtarit. Bastet online janë një lojë fati dhe fati dhe asnjë supersticion nuk do të ndryshojë rezultatin e ndeshjes. Çdo rezultat është i pavarur nga të tjerët, dhe fati personal i një bastori nuk nënkupton gjithmonë fatin e basteve.

Bixhozi kur është i dehur nuk është një ide e zgjuar sepse mund të dëmtojë aftësitë vendimmarrëse të një bastori. Bastet kur janë të dehur mund të çojnë në baste të pasakta, ndjekje të humbjeve ose shpenzime përtej buxhetit dhe kufirit kohor të paracaktuar.

Kumar i përgjegjshëm