Bonus cashback

Librat sportive ofrojnë shumë forma të bonuseve të basteve sportive. Disa libra sportive në internet shpesh u japin zbritje lojtarëve të tyre me shpresën për t'i tërhequr ata që të vazhdojnë të luajnë kumar me ta ose t'i falënderojnë për besnikërinë e tyre. Këto rimbursime quhen me emra të ndryshëm, më i shquari prej të cilëve është bonusi i kthimit të parave të basteve sportive.

Ndërsa disa nga ofertat më të mira të kthimit të parave janë të disponueshme për lojtarët e rinj, disa janë të rezervuara për entuziastët e basteve sportive VIP. Megjithatë, ka diçka për të gjithë, kjo është arsyeja pse është kritike të eksploroni se cili nga faqet kryesore të basteve sportive që ofron cashback është më i përshtatshmi për nevojat tuaja.

Bonus cashback

Ndryshe nga bonus mirëseardhjeje, e cila ka për qëllim t'ju tundojë të luani, mendoni për bonusin e kthimit të parave si më shumë një baner të madh "faleminderit që jeni këtu". Ai gjithashtu shton: "Më vjen keq që nuk fitove këtë herë, por mos u dorëzo. Ne jemi të kënaqur që të kemi."

Këto shpërblime pa dyshim e arrijnë qëllimin e tyre. Do të ndiheni të inkurajuar dhe do ta konsideroni këtë si një shenjë se gjithçka do të jetë në rregull, duke ju motivuar të vazhdoni të luani. Bonuset do të ndryshojnë nga një libër sportiv në tjetrin në bazë të softuerit të përdorur, audiencës së synuar dhe teknikave specifike të librit sportiv për tërheqjen e lojtarëve.

Section icon
Si të përdorni një bonus të kthimit të parave

Si të përdorni një bonus të kthimit të parave

Një bonus i kthimit të parave të gatshme është pikërisht ajo që tingëllon si: paratë e rimbursuara në llogarinë tuaj të librave sportiv në internet - ose kredite për të luajtur. Kur vendosni bast para dhe nuk fitoni asgjë për një periudhë të caktuar, librat sportiv në internet zakonisht do t'ju paguajnë cashback në formën e një përqindjeje të asaj që keni shpenzuar.

Libra të ndryshëm sportiv në internet u qasen ndryshe stimujve të kthimit të parave, kështu që bëni detyrat e shtëpisë në faqen që po shqyrtoni. Ju mund ta arrini këtë duke shkuar te faqet Promocione ose Lajme.

Si të përdorni një bonus të kthimit të parave
Shndërroni një bonus të kthimit të parave në para të vërteta

Shndërroni një bonus të kthimit të parave në para të vërteta

Kur lojtarët kryejnë aktivitete specifike ose plotësojnë standarde specifike, ata kualifikohen për kthim parash nga faqet e basteve sportive. Lloji më i popullarizuar i kthimit të parave të gatshme quhet bonus. Lojtarët mund ta përdorin atë për të depozituar në një libër sportiv në internet.

Ekzistojnë dy mënyra për të kërkuar kthim parash për librat sportiv përmes promovimeve në internet.

Disa libralidhës aplikojnë automatikisht bonusin në llogarinë e lojtarit. Bonusi i kthimit të parave mund të merret gjithashtu duke paraqitur një kod specifik. Bonuset kundrejt depozitave janë shpesh të paarkëtueshme. Vetëm depozita fillestare dhe fitimet mund të arkëtohen kur lojtari ka luajtur kumar depozitën dhe bonusin një numër të caktuar herë.

Kthimet e parave jepen gjithashtu për shuma të caktuara të luajtura në kumar në faqet e basteve sportive online, si dhe për humbjet e pësuar nga përdoruesi. Lojtari zakonisht, por jo gjithmonë, mund t'i tërheqë këto para të gatshme pa pasur nevojë të plotësojë ndonjë kusht bast.

Shndërroni një bonus të kthimit të parave në para të vërteta
Gjërat për t'u kujdesur për një bonus të kthimit të parave

Gjërat për t'u kujdesur për një bonus të kthimit të parave

Përpara se të merrni ndonjë nxitje për kthimin e parave ose t'i bashkoheni një sistemi shpërblimi që paguan kthimin e parave, vlerësoni nëse ky promovim do t'ju sjellë përfitim ose, në të kundërt, do të ndikojë në kualifikimin tuaj për bonuse shtesë në librin sportiv në internet që zgjidhni.

Gjëja e parë që duhet të kontrolloni është nëse keni të drejtë apo jo për nxitjen e kthimit të parave. Ndërsa disa mund t'u ofrohen bastorëve të rinj, shumë stimuj për kthimin e parave janë pjesë e programeve të besnikërisë ose shpërblimit VIP. Për këto, nivelimi i llogarisë suaj ju lejon të fitoni përqindje më të mëdha të kthimit të parave. Për shembull, libri sportiv mund të japë 5% kthim parash në nivelin e parë, por 20% kthim parash në nivelin 10.

Më pas, shikoni për të parë nëse ka ndonjë vlerë minimale ose maksimale të kthimit të parave. Shumica e stimujve të kthimit të parave kërkojnë që lojtari të shpenzojë një shumë të caktuar për t'i mbledhur ato, dhe shumica kanë një kufizim se sa mund të paguhet kthimi i parave.

Ju gjithashtu duhet të jeni të vetëdijshëm se si do të shpërndahet kthimi i parave tuaja. Në mënyrë ideale, ju dëshironi që stimujt tuaj të kthimit të parave të paguhen me para në dorë, në mënyrë që të mund t'i tërhiqni ose t'i përdorni ato sipas dëshirës tuaj. Jo çdo shpërblim i kthimit të parave është i arritshëm menjëherë për tërheqje, por librat më të mirë sportiv në internet i paguajnë ato me para në dorë.

Më në fund, kaloni termat dhe kushtet. Përpara se të mblidhni përfitimet e kthimit të parave, sigurohuni që t'i keni lexuar dhe kuptuar plotësisht termat dhe kushtet. Në këtë mënyrë, ju mund të garantoheni se do të merrni të gjithë shumën e bonusit dhe nuk do të humbisni.

Shkoni me atë që ju duket e drejtë për ju dhe kërkesat tuaja specifike dhe stilin e lojës. Kthimet e parave të kazinosë janë një shpërblim për shpenzimin e parave në kazino. Është një teknikë e shkëlqyer për të rikuperuar humbjet dhe për të mbajtur bankrollin tuaj nga rënia në fund.

Gjërat për t'u kujdesur për një bonus të kthimit të parave
Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të kthimit të parave

Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të kthimit të parave

Kur llogariten përfitimet e kthimit të parave, depozitat shpesh merren parasysh. Një rimbursim i parave të gatshme nuk ofrohet nëse fitimi i lojtarit është gjithmonë më i madh se rimbushja e bilancit.

Ekziston një nivel minimal kualifikimi për një bonus të tillë për të parandaluar që lojtarët të abuzojnë me përfitimet. Në fund të fundit, është e padobishme për bastebërësit të rimbursojnë vizitorët që vënë bast disa qindarkë. Klientët me një status specifik programi besnikërie mund të kualifikohen për kthim parash në disa biznese.

Kufizime dhe karakteristika të tjera të marrjes së bonusit mund të përfshijnë një përqindje të caktuar minimale dhe maksimale të kthimit në intervalin 5-30%, një shanse të caktuar të bastit, sporte të kufizuara në të cilat humbjet nuk përfshihen gjatë llogaritjes së bonuseve, ose një kufi të shumës përfundimtare. Termat dhe Kushtet e secilës kazino përfshijnë informacion të detajuar në lidhje me ofertat promovuese të kthimit të parave. Duhet ta lexoni me vëmendje që të mos pretendoni se klienti është mashtruar.

Mos harroni se të gjitha faqet më të mira të lojërave të fatit ndjekin të njëjtin rregull: sa më shpesh të luani, aq më fitimprurës është bonusi. Si rezultat, përfshihuni në lojë aktive dhe argëtohuni - dhe bollëku i shpërblimeve nuk do t'ju mbajë në pritje. Zgjidhni një lojë që ju tërheq, regjistrohu, ringarkoni llogarinë tuaj dhe aktivizoni bonuset – dhe shijoni një lojë emocionuese dhe fitimprurëse midis sporteve tuaja të preferuara.

Kuptimi i kushteve dhe kushteve të bonusit të kthimit të parave
Cilat sporte ofrojnë një bonus për kthimin e parave?

Cilat sporte ofrojnë një bonus për kthimin e parave?

Në përgjithësi, ju mundeni bast për çdo sport ose tregtoni dhe merrni një kthim nga humbjet tuaja përmes një bonusi të kthimit të parave. Kjo do të thotë që ju mund të bastni në sporte si futbolli, garat me kuaj dhe kriket, ndër të tjera.

Nëse nuk përcaktohet ndryshe, bonuset e kthimit të parave llogariten në të gjitha bastet, duke përfshirë tregjet para lojës dhe ato gjatë lojës. Është thelbësore të mbani mend se bastet në tregjet ante-post, natyrisht, do të vononin kthimin e parave të gatshme sepse duhet të prisni që basti të shlyhet përpara se të llogaritet kthimi i parave.

Këtu janë disa nga format më tipike të kthimit të parave që mund të hasni gjatë basteve në sport:

Bonus i kthimit të parave të garave me kuaj

Librat më të mirë sportiv ofrojnë një shumëllojshmëri të gare me kuaj bonuset e kthimit të parave. Për shembull, ata do t'ju thonë shpesh se nëse kali juaj përfundon i dyti, ju mund ta ktheni pjesën tuaj të aksioneve. Megjithatë, për t'u kualifikuar për këto promovime të kthimit të parave, së pari duhet të vendosni një bast kualifikues. Kjo nënkupton përmbushjen e disa kushteve të bonusit, të tilla si kufizimet e basteve ose kërkesat kualifikuese të depozitave.

Promocionet e ACCA për kthimin e parave

Disa libralidhës ofrojnë "sigurim" parash në bastet e akumuluesve. Kur një lojtar bast mbi një akumulator (bast ACCA) me pesë ose më shumë zgjedhje, ai do të marrë një rimbursim nëse akumuluesi dështon për shkak të vetëm një përzgjedhjeje të gabuar.

Arsyetimi pas kësaj është të inkurajojë lojtarët që të bastojnë në baste Acca me sa më shumë këmbë që të jetë e mundur pasi ata kanë një avantazh të konsiderueshëm të diferencës ndaj lojtarëve.

Udhëzimet janë të drejtpërdrejta. Bëni një akumulator futbolli me pesë ndeshje me një minimum koeficienti 1.50. Nëse i parashikoni saktë të pesë ndeshjet, fitoni paratë. Megjithatë, nëse humbni me një lojë të vetme, do t'ju jepet një bast falas në shumën e aksionit fillestar, deri në 50 €, që është standardi i tregut. Nëse humbni me dy ose më shumë ndeshje, nuk do të merrni asnjë kthim parash.

Cilat sporte ofrojnë një bonus për kthimin e parave?
Kthim parash si baste falas

Kthim parash si baste falas

Shumica e promovimeve të kthimit të parave në faqet e basteve e paguajnë aksionin tuaj në mënyrën e basteve falas. Kjo është e dobishme për faqen e kthimit të parave, sepse i mban bastorët të luajnë kumar me ta në vend që të ikin me paratë e tyre.

Marrja e krediteve të basteve falas, nga ana tjetër, është e dobishme për lojtarët. Gjuajtësit që përdorin baste falas marrin rimbursimin e aksioneve të humbura dhe gjithashtu mund t'i përdorin këto promovime të kthimit të parave për më komplekse strategjitë e basteve të tilla si baste të përputhura ose bast mbrapa dhe lay.

Kthim parash si baste falas
Cashback ditore/javore/mujore në internet kumar

Cashback ditore/javore/mujore në internet kumar

Faqet e basteve sportive përpiquni të rimbursoni paratë tuaja sapo të zgjidhen bastet tuaja të humbura. Megjithatë, disa bastevënës kanë programe unike lojtarësh në të cilat lojtarët marrin një pjesë të humbjeve të tyre jo kur basti shlyhet, por pas një dite, jave ose muaji të caktuar.

Këto promovime janë të krahasueshme me skemat e kthimit të parave të kazinosë në atë që lojtarët marrin një pjesë të parave që humbën në fund të një periudhe të caktuar. Për shembull, pas çdo muaji, faqet e kazinosë ose bingos do të rimbursojnë shpesh 1% deri në 5% të humbjeve të tyre mujore.

Nuk ka shumë nga këto promovime të kthimit të parave të stilit të kazinosë të disponueshme në librat sportiv. Faqet më të mëdha të basteve sportive, nga ana tjetër, kanë skema specifike mujore të kthimit për klientelën e tyre me shpenzime të larta. Pra, nëse vendosni pjesën tuaj të drejtë të basteve, rezervistët mund t'ju kontaktojnë së shpejti për t'ju dhënë këtë promovim të veçantë.

Cashback ditore/javore/mujore në internet kumar
Promocione bastesh pa rrezik

Promocione bastesh pa rrezik

Bastet pa rrezik janë një ndryshim në promovimet standarde të kthimit të parave të basteve falas. Ato zakonisht janë të dizajnuara me klientë të rinj në mendje, por janë gjithashtu jashtëzakonisht fitimprurëse për lojtarin me përvojë. Për shembull, lojtarët e rinj që depozitojnë dhe vënë bast një shumë minimale të caktuar, mund t'i marrin aksionet e tyre mbrapsht nëse bastet e tyre humbasin. Megjithatë, si me promocionet e tjera, bastorët duhet të plotësojnë disa kërkesa dhe kushte përpara se të mund të përfitojnë nga nxitja e klientit të ri.

Kushti më thelbësor është kërkesa e bastit, e cila specifikon se sa herë duhet të luani shumat e bonusit përpara se të mund të tërhiqni fitimet tuaja si para reale.

Siç mund ta prisni, sa më të ulëta të jenë kërkesat për bast, aq më i mirë është promovimi i kthimit të parave. Shuma e kthimit të parave që merrni shpesh përcaktohet nga termat dhe kushtet e bastit të bonusit. Megjithatë, këto përmenden shpesh me shkronja të imta, prandaj sigurohuni që t'i lexoni gjithmonë me kujdes kushtet e bonusit.

Promocione bastesh pa rrezik
Bore tërheqë cashbacks

Bore tërheqë cashbacks

Një lloj tjetër emocionues i bonusit të kthimit të parave është ai që quhet "Sigurimi i Barazimit të Bore", në të cilin një lojtar që bast mbi rezultatin e saktë paguhet nëse loja përfundon në një barazim pa gola.

Ky promovim është i vlefshëm vetëm për bastet para ndeshjes dhe nuk vlen për bastet live. Është një marrëveshje bast kthimi parash, që nënkupton që ju mund t'i përdorni paratë tuaja vetëm për të vendosur baste të reja dhe nuk mund t'i tërheqni ato. Pra, nëse vendosni 50 dollarë në Ekipin A për të mundur Ekipin B me rezultatin 3-1 dhe rezultati është 0-0, ju do të kreditoheni me një bast falas prej 50 dollarësh.

Bore tërheqë cashbacks
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Kumari është një burim i këndshëm argëtimi, por është jetike ta konsiderosh atë si të blesh një biletë kinemaje. Është emocionuese gjatë gjithë përvojës, dhe nëse arrin të fitosh diçka shtesë, kjo është edhe më mirë. Çështja, megjithatë, është të shijoni përvojën.

Është e rëndësishme të krijoni dhe t'i përmbaheni një buxheti të lojërave të fatit që ju lejon të mbuloni shpenzimet tuaja të rregullta duke ju lejuar gjithashtu të luani kumar. Vendosni një kufi kohor për bastet tuaja sportive dhe gjeni kohë për aktivitete të tjera.

Ju duhet të shmangni vendosjen e basteve më shumë me shpresën për të rikuperuar fondet e humbura. Kjo është ndjekja e humbjeve dhe mund të çojë në një problem kumari. Mos harroni se gjithçka ka të bëjë me shansin dhe fatin, dhe asnjë lloj bestytnie nuk mund ta ndryshojë rezultatin. Kur bastet nuk ndihen më të këndshme dhe nuk janë më në menaxhimin tuaj, është koha për të ndërmarrë veprime për t'i dhënë fund. Pranimi se keni një problem është hapi i parë drejt rimëkëmbjes.

Ju duhet të mbështeteni tek dikush me të cilin ndiheni të qetë të komunikoni dhe që mund t'ju ofrojë ndihmë dhe mbështetje. Çinstaloni çdo aplikacion për lojërat e fatit, bllokoni çdo faqe interneti për lojërat e fatit dhe hiqeni veten nga çdo forum këshillash ku keni frikë se mund të ktheheni përsëri.

Kumar i përgjegjshëm