Baste falas

Mund të jetë e vështirë të gjesh faqe bastesh në internet që nuk ofrojnë baste falas të një lloji. Në të njëjtën kohë, një bast falas mund t'i përkasë shumë promovimeve të tjera, kështu që ndonjëherë mund të jetë konfuz, veçanërisht nëse bastuesi është fillestar. Bastet falas janë një promovim i rëndësishëm për t'u kërkuar në faqet e basteve në internet. Sigurisht, këto promovime vijnë me terma dhe kushte, por marrja e tyre është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur portofolin e çdo bastori.

Këtu janë disa këshilla dhe fakte për baste falas dhe fakte që bastorët duhet të kenë parasysh kur regjistrohen në një faqe bastesh në internet ose nëse duhet të krahasojnë bastet falas midis vendeve të basteve.

Baste falas
Cilat janë bastet falasKërkesat e basteve falasShndërroni bastet falas në para të vërtetaStrategjia e basteve falas në faqet e basteveKumar i përgjegjshëm
Cilat janë bastet falas

Cilat janë bastet falas

Bastet falas janë shumë intriguese. Disa bastorë të rinj mund të jenë edhe skeptikë. Por si funksionojnë bastet falas? Faqet e basteve përdorin baste falas për të tërhequr bastorët që të regjistrohen në faqet e tyre të internetit dhe të bëjnë një depozitë në llogaritë e tyre. Libërbërësit shpresojnë që lojtarët jo vetëm që do të bastojnë me shërbimet e tyre, por do t'i mbajnë ata të bastojnë për një periudhë afatgjatë, duke u ofruar bastorëve një përfitim paraprak.

Bastet falas janë një bonus i thjeshtë. Bastorët zakonisht marrin një shumë të caktuar për të vënë bast kur plotësohen kushtet për të kërkuar bastin falas. Megjithatë, ky bonus pothuajse gjithmonë nuk mund të përdoret si para. Ka lloje të tjera të bonuset e basteve ofrojnë bastesh. Mos harroni t'i kontrolloni ato për të pasur përvojën më të mirë të basteve.

Për shembull, nëse basti falas vlen 5 dollarë dhe një lojtar e humbet atë, ajo shumë dollarësh zhduket menjëherë. Nëse bastorët vënë bast bastin falas prej 5 dollarësh dhe fitojnë 5 dollarë, ata mund të mbajnë vetëm 5 dollarët që fituan si shumë të tërheqshme.

Cilat janë bastet falas
Kërkesat e basteve falas

Kërkesat e basteve falas

Supozoni se bastorët shohin një faqe interneti që ofron baste online me baste falas. Në atë rast, zakonisht ka kushte dhe kërkesa që duhet të plotësohen në mënyrë që të kualifikoheni për ta kërkuar atë.

Megjithatë, meqenëse qëllimi i basteve falas është të tërheqë baste të rinj dhe të mbajë lojtarët afatgjatë të luajnë, faqet e basteve zakonisht e bëjnë mjaft të lehtë pretendimin e basteve falas. Këtu janë disa mënyra që faqet e basteve me baste falas i lejojnë lojtarët ta pretendojnë atë.

Bastorët mund të kenë nevojë të krijojnë një llogari në faqen e basteve sportive në internet. Disa faqe interneti të librave sportiv mund t'u kërkojnë bastorëve që t'i nënshtrohen dhe të përfundojnë procesin KYC (Njih-Klientin Tuaj), ku lojtarët do të duhet të ofrojnë dokumente që verifikojnë informacionin e tyre personal.

Regjistrohu a mënyrë e vlefshme pagese dhe plotësoni depozitën e parë në llogarinë e një bastori.

Disa faqe bastesh mund të kërkojnë që lojtarët të vënë bastin e tyre të parë. Vlera e këtij basti të parë mund të vendosë shumën e bastit falas që do të japë faqja e basteve.

Disa sajte bastesh në internet me baste falas mund t'i ndalojnë bastorët të përdorin bastet e tyre falas për të vënë baste me koeficientët nën çift, për të ndaluar lojtarët që të mbështesin atë që duket si fitues i sigurt.

Një numër i faqeve kryesore të basteve sportive kanë gjithashtu oferta bastesh falas që përdoruesit ekzistues mund të marrin. Këto baste falas kërkojnë që bastorët të vënë bast një shumë të caktuar ose që një rezultat i caktuar të shtyhet në mënyrë që ata të marrin bastin falas.

Kërkesat e basteve falas
Shndërroni bastet falas në para të vërteta

Shndërroni bastet falas në para të vërteta

Kthimi i basteve më të mira falas në internet është mjaft i lehtë. Pasi të kërkohet bast falas, lojtarët thjesht mund të vendosin një bast si zakonisht. Megjithatë, përpara se të përdorin një bast falas, bastorët duhet të lexojnë mirë germat e imta, duke mbajtur një sy për gjëra të tilla si kufizimet gjeografike dhe kërkesat e lojës.

Kufizimet gjeografike

Të dish nëse vendndodhja gjeografike kualifikon një bastues për të përdorur bastin falas është mjaft e lehtë. Faqet e basteve në internet zakonisht rendisin vendin ose vendet ku mund të shlyhet basti falas në termat dhe kushtet e bastit falas në fjalë.

Nëse nuk ka kufizime gjeografike të listuara, është e sigurt të supozohet se basti falas zbatohet ndërkombëtarisht.

Kërkesat për lojëra

Kërkesat e Playthrough, nga ana tjetër, priren të jenë më të ndërlikuara. Kërkesat për "playthrough" zakonisht nënkuptojnë që bastorët duhet të vendosin një numër ose vlerë specifike bastesh përpara se të mund të nxjerrin para me fitimet në bastin falas.

Mënyra më e lehtë për të kuptuar vlerën e një basti falas me kërkesat e lojës është të shumëzoni bastin falas me numrin e kthesave të kërkuara ose të vendosni bast vlerën e tij totale nëpërmjet fondeve të veta të bastit.

Supozoni se faqja e basteve ofron një bast falas me vlerë 100 dollarë. Nëse kërkesa e kalimit të lojës është që ta kthejnë atë tre herë, atëherë bastorët duhet të vënë bast 300 dollarë përpara se të paguhet çdo fitim i bërë në bastin falas. Megjithatë, është e rëndësishme të mbani në mend se faqe të ndryshme të basteve sportive mund të kenë kërkesa të ndryshme për lojëra.

Shndërroni bastet falas në para të vërteta
Strategjia e basteve falas në faqet e basteve

Strategjia e basteve falas në faqet e basteve

Bastet mund të maksimizojnë bastet më të mira falas duke dyfishuar bankrollat, duke mbrojtur bastet ose baste që përputhen. Këto metoda janë disa nga mënyrat për t'u siguruar që lojtarët të përfitojnë sa më shumë nga bastet falas.

Dyfishimi i faturave është mënyra më e lehtë për të përdorur baste falas. Gjithçka që duhet të bëjnë bastorët është ta vendosin atë në libralidhësin që u ka dhënë bastin falas.

Gjuajtësit mund të përdorin baste falas duke mbrojtur bastet e tyre. Kjo metodë përfshin vendosjen e bastit falas në një bast që konkurron drejtpërdrejt me një bast që ata kanë bërë me paratë e tyre. Mbrojtja e basteve me një bast falas sigurojnë që lojtarët të mund të maksimizojnë shanset për të fituar pa ndonjë anë negative.

Bastet e përputhura, nga ana tjetër, i kthejnë bastet falas në para. Për ta bërë këtë, bastorët duhet të vënë një bast falas në një rezultat specifik (p.sh. Skuadra 1 fiton) dhe më pas të përdorin një shkëmbim bastesh për të vënë bast rezultatin e kundërt (p.sh. Skuadra 1 nuk fiton). Nëpërmjet kësaj, vlera e bastit falas maksimizohet pavarësisht nga rezultati.

Strategjia e basteve falas në faqet e basteve
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Ndërsa bixhozi është argëtues, mbani në mend se është argëtim me pagesë. Ne nuk rekomandojmë që lojtarët të përdorin kumarin si të gjithë jetesën e tyre.

Është e rëndësishme të vendosni një kufi buxhetor dhe një afat kohor. Në momentin e nxehtë, bastorët mund të mos e kuptojnë se po digjen nga kursimet ose po harrojnë gjëra të tjera të rëndësishme në jetë, si familja ose karriera.

Vendosja e një kufiri mund të parandalojë gjithashtu bastorët që të ndjekin humbjet në një shkëmb. Mos vini bast me para që nuk i kanë ose nuk i kanë. Nëse lojtarët nuk mund të përballojnë të luajnë bixhoz, atëherë ata nuk duhet të luajnë kumar. Të bësh këtë mund të çojë në borxhe dhe probleme të tjera në jetën financiare dhe personale të një lojtari.

Një tjetër gjë e rëndësishme për të praktikuar lojërat e përgjegjshme të fatit është të mos bini kurrë viktimë e gabimit të lojtarit. Bastet në sport janë një lojë fati dhe fati dhe asnjë bestytni nuk do të ndryshojë mënyrën se si funksionon një lojë. Çdo rezultat nuk varet nga njëri-tjetri dhe fati personal i një bastori nuk do të thotë gjithmonë fat në bast.

Bixhozi nën ndikimin e alkoolit është një ide e keqe, pasi mund të dëmtojë aftësitë vendimmarrëse të një bastori. Bastet e drejtuara nga alkooli mund të çojnë në baste të këqija, ndjekje të humbjeve ose shpenzime përtej buxhetit dhe kufirit kohor që dikush mund t'i vendosë vetes.

Kumar i përgjegjshëm