Mikael Virtanen

Mikael Virtanen

Expert

Biography

I rritur në Espoo përpara se të transferohej në Helsinki, magjepsja e hershme e Mikkos me matematikën pas lojërave të fatit e çoi atë në botën e basteve online. Me një aftësi të lindur për të analizuar shanset dhe për të parashikuar rezultatet, ai shpejt u ngrit në rëndësi brenda komunitetit evropian të basteve. Ai beson me vendosmëri: "Në kumarin e jetës, nuk janë vetëm letrat që ju jepen, por mënyra se si i luani ato."

Udhëzime