Matteo Bianchi

Matteo Bianchi

Researcher

Biography

Me origjinë nga qyteti i vogël i Lucca-s, por më vonë migroi në qytetin e zhurmshëm të Milanos, jeta e Teos ishte gjithmonë e ndarë midis gllabërimit të sporteve dhe zhytjes në analizat e të dhënave. Ishte kjo përzierje unike që e çoi atë drejt botës së ndërlikuar të basteve. Me moton, "Numrat nuk gënjejnë kurrë; gjithçka është në interpretim", hulumtimi i Teo ka vendosur vazhdimisht standardin e artë në industri.

Alderney Gambling Control Commission