Lukas Müller

Lukas Müller

Expert

Biography

I lindur në Düsseldorf, Lukas zbuloi magjepsjen e tij me statistikat dhe probabilitetet gjatë viteve të adoleshencës. Ndërsa kultura e futbollit lulëzoi rreth tij, ai ndërthuri dashurinë e tij për sportin me pikat e tij të forta statistikore, duke lënë një shenjë në bastet sportive online. Duke u ngjitur në radhët e komunitetit të basteve, ai shpejt u bë zëri kryesor në BettingRanker. Një thënie që ai përmend shpesh për të frymëzuar kolegët e basteve është: "Në baste, si në jetë, dija është fuqi."

Bet Online