Keisha Bailey

Keisha Bailey

Expert

Biography

Me prejardhje nga qyteti i qetë i Negril dhe më vonë duke u zhvendosur në Kingston të gjallë, Keisha u prezantua në botën e kazinove gjatë një pushimi në Las Vegas. E mahnitur nga strategjitë dhe bota e shpërblimeve, ajo u zhyt thellë, duke u zotuar të zbulonte ndërlikimet e tyre. Ajo ndërthur sharmin e Karaibeve me aftësitë analitike të mprehta, duke i bërë komentet e saj një lexim të këndshëm por informues. Drita e saj udhëzuese? "Jeta është një lojë, luaje me strategji." - Fjalët e vetë Keishës.