Ethan Tremblay

Samiti i SBC i CEI në Ukrainë - Qendra e ardhshme Botërore e Teknologjisë së Lojërave të Fatit
2021-10-08

Samiti i SBC i CEI në Ukrainë - Qendra e ardhshme Botërore e Teknologjisë së Lojërave të Fatit

Muajt e ardhshëm Samiti i SBC i CIS, i ofruar nga Parimatch, u krijua për të treguar potencialin e Ukrainës në qendrën tjetër të madhe ndërkombëtare të teknologjisë së angazhimit dhe lojërave të fatit.